Boza026

Smederevska Palanka

Član od: 09.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Etno stvari > Narodna nošnja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije ispostovao dogovor kad smo se culi telefonom lepo sam ga pitao dali su original haljine reko je da jeste dogovor je bio za 9600 dinara paket podigo kad sam otvorio video sam da nisu original vec jeftina kineska kopija u oglasu je naveo etno haljina etno haljina i ove kopije nemaju veze sa vezom kontaktirao sam gospodina javio mu da haljina nije to sto treba da bude i da uopste nije original kao sto je tvrdio ponudio gospodinu da mu vratim ove kineske kopije i ponudio da platim postarinu a on da mi vrati novac gospodin je odbio i rekao da mi je poslao original ja bi njega prevario. covek je znao da su kopije i imao nameru da prevari kupca sto je u poruci napisao. netacnoscu oglasa namami kupca i prodaje robu za koju tvrdi da je original. iako ima dosta pozitivnih ocena ostale negativne govore vise jer judi imaju slicnih iskustva sa ovim gospodinom. moja preporuka je da pre kupovine da se neveruje gospodinu sve sto kaze jer nije iskren.

Umetnička dela i materijali > Gobleni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao goblen koji je oštećen, a da se oštećenje nije posebno fotografisao i naglasio u oglasu. Kada sam reklamirala kupljeni goblen rekao mi je da je trebalo da uveličam fotografiju i da vidim što je kod goblena nemoguće. Nije pristao da mu vratim goblen, a on meni novac. Ne preporučujem ga za saradnju.
Goblen koji sam prodao je onaj sa slike iz oglasa. Kada se klikne na sliku dobije se uvecanje i sve se lepo vidi. Tako da nema razloga za reklamaciju.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema strana

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovog čoveka kupio sam jednu američku vojnu lampu, za koju je tražio 1500 rsd. U opisu nigde nije bilo napisano da li je lampa ispravna ili nije, pa sam mu poslao na kp-u jednu poruku i pitao ga, da li je ispravna ili nije. On je odgovorio da je ispravna, samo baterije fale. Posle sam pitao da li može za 1300 rsd, on mi je izašao u susret i rekao je da može. Kad mi je lampa stigla, odvrnuo sam onaj donji čep da bih stavio nove baterije i odmah sam uočio da nešto nije u redu. Na donjem delu tela lampe bi trebalo da bude neki prsten, koji daje kontakt i treba da bude spojen sa prekidačem za uključivanje/isključivanje. Ovde su samo bile neke ostatke tog dela. Većina tog prstena fali, jer je nekako iščupana iz lampe, a onaj mali deo koji je ostao u lampi je zarđana. Stavio sam baterije čisto da isprobam, ali lampa naravno nije radila. Nisam hteo da kontaktiram prodavca, da gubim vreme i da se svađam sa njim da mi vrati pare, jer očigledno je znao da je lampa neispravna. Neko baš pre mene dao mu negativnu ocenu i žalio na to da mu nije hteo da uvaži reklamaciju i neće da ga refundira. Lampa jednostavno više nije upotrebljiva i mogu je izbaciti, ili da je stavim u vitrinu i da je gledam. Jednostavno, čovek je trvdio da je lampa ispravna, kad očigledno nije. Inače, komunikacija protekla okej, doduše nismo ni puno komunicirali, jer smo se brzo i lako dogovorili, ali to ne znači ništa. Evo i naše komunikacije: Pozdrav! Interesuje me da li je lampa ispravna i koje filtere ima, osim one crvene sa kojom je slikana? 15:24h Lampa je ispravna samo baterije fale ima samo crveno staklo za signalizaciju 16:56h U tom slučaju da li može lampa za 1300 rsd? 17:47h Moze posaljite adresu saljem postexpresom pouzecem ili uplata na racun 18:21h Pouzećem pošaljite i da mi do 19 sati stigne paket. Moja adresa: 18:37h Želim svakog budućeg kupca upozoriti da budu oprezni sa prodavcem.
Ja lampu nisam mogao da isprobam nisam imao baterije, na sva pitanja sam odgovorio i smanji sam cenu tako da nije imalo potrebe da da negativnu a nije ni pitao da vrati

Kolekcionarstvo > Militarija | Ordenje, činovi, oznake domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis oglasa napisan da dovede kupca u zabludu. Ne prihvata da kupac vrati predmet i snosi sve troškove postarina. Psuje na telefon. Osoba sa kojom NE treba imati ikakva posla. Vrhunac je da sve desava oko mizernih 1400din.

Igračke i igre > Vozila | Na pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena rezervacija, te dan nalog za uplatu na banku! Nakon 200km voznje, covjek mi javlja da mu ne uplacujem, jer je zena prodala robu! Sve to u 48h od pocetka komunikacije! U najmanju ruku bi trebao razmisliti dali je u redu nekome napraviti minimalno 50€ stete za gorivo, zeznuti mu dan, te mu razocarati djecu! Moja ocjena, nema brojcane vrednosti!
Vec je imao negativnu ocenu jer nije preuzimao robu. Ja mu nisam uzeo pare tako da nije ostecen a to sto je napisao da je imao stetu neznam zbog cega je to napisao verovatno da bi potkrepio neosnovanu negativnu ocenu. Stoga bih vas zamolio da ne uvazite negativnu ocenu vec da je ponistite, jer ja nisam dobio novac i nemam obaveza prema kupcu. Nadam se da cete uvaziti moje razumne razloge za ponistenje negativne ocene. Unapred hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.