Božidar Simić

Šabac

Član od: 20.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Drzao sam mu maticnu plocu na rezervaciji 5 dana sa pricom da ce mi uplatiti u subotu novac za nju. Cak je i podatke napisao za slanje. Ulazim u poruke danas, da ga pitam kad ce uplata, covek me ladno blokirao. Prost savet, nemojte mu nista slati, a pogotovo mu nemojte udovoljavati sa rezervacijama, mozda prodjete kao i ja.
Tačne su i istinite prve dve rečenice! Tako smo se i dogovorili jer sam ga zvao na mobilni telefon i dao mu iscrpne podatke zašto mi je potrebna rezervacija. Takođe sam mu rekao da sam penzioner i da imam 66 godina i da očekujem uplatu u petak 16.-og ovog meseca. Na žalost nisam to uradio jer su me tog KOBNOG dana obavestili oko podne da je moj jedan pravi prijatelj iznenada preminuo. A to pravo i iskreno prijateljstvo je trajalo skoro 50 godina. Tako da sam na to potpuno zaboravio. Tek u nedelju 20.-og ovog meseca negde oko 21,00h setio se i odmah otišao na KP poruke da prvo vodim njegovu poruku pa da ga nazovem i ovjasnim zašto nisam uplatio po dogovoru. Bio sam neprijatno iznenađen kada sam video da je oglas izbrisan! Prvo sam pomislio da je ploču prodao nekom drugom i pitao se zašto me nije prvo nazvao na mobilni ili poslao porukjer je imao sve moje podarke. Zatim sam na KP-u tržeći oglas za istu ploču pronašao njegov oglas tek postavljen jer je imao je samo jednu posetu! PRIZNAJEM - BIO SAM REVOLTIRAN, RAZOČARAN I NEZADOVOLJAN PA SMA GA BLOKIRAO. Jer ništa drugo nisam mogao a ni hteo. I žao mi je što sam to uradio. Kao prodavac i kupac UVEK sam kontaktirao telefonom da ne bi došlo do nekog nesporazuma. Naročito sa kupcima i trudio sam se da sve prođe u naj boljem redu! Ovo će mi biti pouka do kraja života! I ovako nešto neću sebi više dozvoliti. Pogledajte sve moje ocene pa sami zaključite.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sto se tice ovih guma uopste nisu u takvom stanju kako ih je clan opisao! Ovako juce sam pozvao gospodina radi kupovine ovih guma, i on mi potvrdi isto kao sto je i naveo u oglasu. .. i ja odlucim da odem I da kupim gume, i kada sam dosao kod njega neprijatno sam se iznenadio gume nisu ni blizu kako su opisane. jedna od njih vidljivo losija od one druge. katastrofa! !! na srecu sto sam otisao da pogledam, da sam ih preuzeo brzom postom dao bih novac za nesto sto ne vredi bas nista. .. ZA BUDUCE KUPCE BUDITE OPREZNI! !!
Uz dužno poštovanje svakog kupca, pa i POTENCIJALNOG KUPCA, važi staro trgovačko pravilo: GOSPODIN KUPAC JE UVEK U PRAVU! Samo što to sada nije u potpunosti!!! Kad kupac meri šaru gume sa MAŠINSKIM ŠUBLEROM - ne znam šta očekuje od POLOVNIH AUTO GUMA. Pre nego što je i došao, ponudio je cenu od 2.000,00 RSD što sam i prihvatio. Merenjem MAŠINSKIM ŠUBLEROM je ustanovio da šara na jednoj gumi je različita na određenim delovima i da JEDNA ODGOVARA a da je druga lošija i da mu ne odgovara jer se šara razlikuje za 1,2mm na jednom delu gume. I da napomenem još jednom, ako je mislio da MOŽE KUPITI ZA 2.000,00 RSD DVE GUME NA FELNAMA, BALANSIRANE I PROPISNO NADUVANE, NOVE ILI SKORO NOVE, ONDA JE I REAKCIJA RAZUMLJIVA. Na slikama se vidi kakve su gume. UOSTALOM - POGLEDAJTE MOJE OSTALE OCENE! UVEK POSTOJI IZUZETAK OD PRAVILA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.