Bozidar

Beograd

Član od: 30.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Sakoi i blejzeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam zašto ljudi jednostavno ne kažu istinu. .? ?! Sako je korišćen, vidi se po rukavima, da je nošen! Osim toga sako je prljav i oseća se neprijatan miris. Nije u redu. Gospodin (ako se može tako reći. .) je tvrdio da je sako nov, vidi se u porukama. . sve što smo komunicirali! Sramota. . takvom ljudima treba blokirati nalog na kp.

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje imajuli telefoni koje prodaje mehanickih ostecenja ili napukline odgovorijo je da nemaju a poslaomije jedan sa puklim /slomljenim /kucistem .
Radivoju sam tri puta napisao da kod pakovanja telefona to nisam primetio. Isto tako napisao sam da sam spreman da mi vrati posiljku i da mu vratim novac , jer moguce da je i u trnasportu doslo do ostecenja. Ipak, sam napomenuo da je to moj previd, nikako nameran i da sma spreman da mu vratim novac., da u potpunosti bude obestecen. On me nije udostojio ni odgovora, mada sam mu tri puta poslao istu ovakvu poruku, i sa izvonjenjem da zaista nisam ni na kraj pameti imao ovakvu nameru.I dalje ostajem pri ovakvoj mojoj nameri da mu vratim novac i da mi vrati telefone ili bilo sta sto on bude predlozio.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stariji čovek a pokušava da proda polovnu stvar koju oglašava i u telefonskom razgovoru promoviše kao novu. Sramotno se pravda da nije on oglasio nego sin. Tužno i ružno.
Ne odgovara istini. Gospodin je vrlo nadmeno i agresivno,sa kvalifikacijama da sam bezobrazan nastupio, sto se moze primetiti i iz teksta koji je napisao o meni. Odmah sam se izvinio zbog teksta koji je bio namenjen drugoj novoj jakni, a greskom je stavljena slika temalo nosene jakne.Jer nudim njih 7 u ovim oglasima. Imam preko 800 ponuda, a zbog stalnog obnavljanja oglasa , 30 dana je trajanje jednog oglasa, greska je moguca. I tako se i desilo.Cak sam mu ponudio i oestecenje u novcu za dolazak kolima, presao je samo nekoliko kilometara, sto je On nabusito odbio. Ne zasluzujem onakve kvalifikacije koje je on napisao o meni.

Mama i beba > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet je opisan kao nekoriscen, a znaci koriscenja su veoma vidljivi.
Izvinjavam se gospodji Tamari, sto nije sacekala da posaljem zaista nekorisceni pojas. Greskom sam joj poslao drugi korisceni. Oba su od moje snaje, a po njoj i taj drugi nije mnogo koriscen. Svejedno priznajem da sam pogresio
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.