Bozo

Novi Sad

Član od: 18.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je bez dodatne opreme, bez originalnog punjaca, bez slusalica. Kad sam rekao da zelim da vratim telefon, decko je prestao da se javlja. Cela komunikacija je nakon sto sam dosao kuci i pogledao sta ima u kutiji. Cuvajte se ovakih prodavaca.
E ovako,covek je dosao LICNO pogledao i kupio telefon koji je bukvalno NOV i 100% funkcionalan,sa garancijom racunom i ugovorom. U opisu oglasa je JASNO stojalo sta ide uz telefon i slusalice NISU ni pomenute. Dakle licno je pregledao telefon i video sta ide i kakav punjac ide a isao je original huawei adapter (nije brzi i niko mu nije rekao da je brzi). Da rezimiramo video je uzivo telefon i rekao da je sve super,bio prezadovoljan i kupio ga(cak je i pitao sto prodajem ovako dobar telefon). E sad u cemu je stvarno caka, dogovorimo se da se ocenimo i on mi posalje poruku na kp da je sve u redu samo da nije dobio brzi punjac i slusalice(koje nisu stojale u oglasu i uzivo sam mu rekao da nije stojalo i da ne idu nego se pravi mutav a punjac je video uzivo i samim tim sto je kupio telefon znaci da je pristao na to) sa pricom da je to 30-40e i pokusajuci na finjaka da me uceni za te pare. Objasnio sam mu lepo da to tako ne ide,da se tako ne trguje i da ne moze da vraca telefon kako se njemu digne k jer nije prevaren ni za sta i niko ne bi pristao na to. Kada je video mu nece proci njegovi fazoni pocinje da vredja. Tako da cuvajte se ovakvih sto ce vam se smeskati u facu sve super posle vas ucenjivati.Pozdrav svim postenim i odgovornim ljudima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.