Braća Jelić

Svilajnac

Član od: 13.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, poslao sam felnu i proverio u brzoj posti da li je bio kurir, koji mi je i sam rekao da je posiljka odbijena i pokazao u kompijuteru, a kupac uporno govori da nije ni dolazio kurir. Zasto treba lagati ljude. Nemoj nesto narucivati ako ti ne treba! !!
Felna jeste stigla, ali nije preuzeta zato sto je doslo do zabune medju mojima, nisu mi preneli da je bio kurir. Posto je felna vracena vlasniku odmah sutra, cuo sam se sa vlasnikom i rekao mi da je moj otac odbio posiljku i da mu uplatim 1000 dinara postnetom. Rekao sam da nije problem samo da vidim da li je to istina. Moji su rekli da je bio kurir i odmah sam hteo da javim da mi posalje felnu ponovo, sa otkupninom vecom 1000 dinara, video sam negativnu ocenu u mojim ocenama, i odmah sam ga pozvao kao sto sam i hteo, ali je poceo da mi obasnjava kako ne moze da ceka i ostalo, tako da sam odustao od ponovne kupovine felne. Kada vas oceni covek koji ima daleko manji broj ocena, a nema vremena 1-2 sata za odgovor koji je ocekivao u tom vremenskom intervalu, nemamo o cemu dalje da pricamo. Ako je vec hteo da me oceni negativnom trebao je da lepo popuni ocenjivanje, jer smo imali super komunikaciju, a on je rekao da nismo, tako da se vidi da ne zna sta hoce!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.