Braca

Vranje

Član od: 23.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Drumski, trkački

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicikl je fizicki bio u stanju kako je opisano, stim da je patrona bila losa, na sta smo suprug i ja platili 5000 dinara. Ocekivana su ulaganja. I to nije sporno. Sporna je bolna cinjenica da nakon ogromne Bex posiljke koja iznosi veliku sumu van cenovnika, clan je pristao da mu podignem posiljku i pozajmim novac, sto sam i uradila, a dokaz cu dostaviti i administraciji, za otkup, nikad nisam dobila 50% postarine nazad. Inace ne bih ni podigla predmet ! Sam clan je rekao da ce dati 50% postarine, da mu ne bude vracena posiljka jer ce biti "8000 dinara". Ja sam to podigla, dobila sta sam podigla. Napisala bih jos, ali postoji limit.
Hvala na lepoj oceni,nikada neces dobiti 50% postarine i necu da objasnjavam bezobrarluk sa tvoje strane,jer na viber pises kao musko a na kp kao zensko

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Činele

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navedeno da su obe cinele nove, jedna nova, a druga ima nagnjecenja po obodu sto nije navedeno. .. Kada sam mu javio da je stiglo i da jedna cinela ne odgovara opisu iz oglasa i zahtevao da na neki nacin regulisemo situaciju zamenom cinele za drugu ili povracaj dela novca, na to me je blokirao. .. Ruku na srce, veoma je bilo lepo upakovano. .. ; )

Bicikli | Delovi i oprema > Volani

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se 05.06.2017 za cenu i da paket posalje 07.06.17 post expresom. medjutim paketa nije bilo 08.06, odgovorio je da ce proveriti, odgovor je bio da posta iako je primila paket isti nije poslala vec je on preuzeo paket pa ce ga poslati sutra. Nakon toga nije radio sistem u posti. .. .. ., pa da nemoze poslati postom nego BEX-om. OK ocekivali smo paket ali njega nije bilo. .. .. .. kao ni dan danas , a na poruke ne odgovara iako ih cita. Sta reci veoma neozbiljno.
Imao sam smrtni slucaj umro mi je otac, tako da neznam glava gde mi je a ne da odgovaram na poruke, ako nije problem u ponedeljak ti saljem. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.