Brand Lux

Kragujevac

Član od: 02.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu jasno stoji da se prodaje nova original torbica sa original kutijom, stigla mi je fake torbica sa fake kutijom!
Sa Vukom ne treba niko da sadadjuje. Dotičnom je u porukama bilo naglašeno da je torbica ORIGINAL i da je to model iz 2021 godine, da je kupljena u Italiji u outletu. On je na to napisao samo "Top". Odmah nakon što je podigao torbicu me je zvao, i krenuo da priča neke nebuloze npr: " Ja sam mirisao ovu torbicu, ne miriše mi na kožu, levi šav mi nije nešto itd..." Rekao sam mu da može slobodno da mi vrati torbicu, da će mu novac biti vraćen, ako on bude snosio troškove dostave, on je na to samo odgovorio ono njegovo "Top". Torbicu je vratio, pritom dostavu NIJE platio, i pored toga je i oštetio kutiju, ja sada kutiju mogu samo da bacim. Poslato mu je da je kutija oštećena. On je to ignorisao
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.