Branislav 060/ 3 421 521

Beograd

Član od: 24.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Risiveri | Surround

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj je stigao dobro zapakovan sto je pohvalno ali posle pola sata rada kada se zagreje pocinje da iskljucuje zvucnike. To nisam uocio prvih dana posto sam ga palio nakratko i nisam ga ostavljao da radi duze od 15 - 20 min. To je moja greska. Greska prodavca je sto mi je prodao neispravan uredjaj. I zato mu dajem jednu negativnu ocenu. Kada se prodaje stvar ili uredjaj za koji pisete da je ispravan prvo se dobro testira njegova ispravnost pa onda prodaje. ili se uvali nekom pa ako prodje prodje kao sto je u ovom slučaju. Znam da za polovan uredjaj nema garancije ali zato nemojte prodavati price o garanciji, time nećete biti nista bolji i nikom ne cinite uslugu. U trgovini su bitni postenje i obraz, a ne novci.
Ne mogu da znam sta je kupac radio sa risiverom, kod mene je vece pre pakovanja rdio normalno, vise od ponenutih 20 minuta, nije mi jasno zasto nije prihvatio da vrati risiver a ja njemu novac, nego da pravi ucene tipa ja njemu post - net uputnicu sa novcem unapred? Da gubim obraz, kako kupac kaze, za iznos od 4.800,00din. ne kao ni za bilo koju sumu, nisam ga izgubio do svoje seste decenije. To cu prepustiti kupcima koji iz nekih svojih razloga , bezkonacno, ucenjuju prodavce i unaprd imaju spremnu negativnu ocenu. Cekao je da obrisem oglas posle 4 dana od kada je on primio uredjaj i istog trenutka odreagovao sa pricom o ispravnosti. Napominjem da pomenutu GARANCIJU NIJE PROCITAO U OGLASU, zato sto tako nesto nisam ni napisao niti mogu da garantujem za polovan aparat, ne bih ni za nov, nisam proizvodjac, samo skromni prodavac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.