Branislav Ilijev

Beograd

Član od: 21.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna ocena za ovog clana ! Narucio sam od njega patike iznoglasa i sve uredno podigo idti dan kad su mi dtigle i jsvio mu da je sve ful jer sam imao bas malo vremenani samo sam ih nabezinu pogledao, medjurim kada sam kasnije dosao kuci i detaljnije pogledao video sam da nisu original, napisao mu odmah poruku jer sam trazio da mu vrstim pstike nazad a on meni novac, na sta je on poceo da izmislja neke teorije zavere kako su one original a ja cu njemu da posaljem kopiju iako samcmu ponudio da mu posaljem bez otkupa tacnije njegovom prijatelju koji mi ih je i oslao posto je on navodno u inostranstvu i negitao je sve vreme da nisu original i pravio se lud i na kraju nije ni hteo danodgovara, velika negativna za ovog ana i eto da znaju sledeci kupci da ne nasednu kao ja, ne preporucujem saradnju
Izuzetno dobro smisljena prica za jednog mladog decka koji je nakupac . Moje stvari su original i ako nesto sto prodam nije original ja naznacim .Pokusao je da izmanipulise situaciju i vrati fake robu, pri cemu sam mu rekao sko zeli moze licno da ih vrati sto naravno nije pristao. Nisam ga nijednom trenutka blokirao , cak na odmoru mu odgovarao na poruke. Jedno lose iskustvo sa ovim deckom koji je mlad a toliko namazan. Pametni ljudi ce shvatiti o cemu pricam. Ostali ne moraju da porucuju nista od mene ako misle da sam prevarant. Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.