Branislav & Mirjana 061/255-96

Zrenjanin

Član od: 03.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati svaku saradnju sa ovim clanom. Opis iz oglasa nikako ne odgovara stanju predmeta koji prodaje. Od navedenog clana sam kupio displej za laptop koji po opisu oglasa glasi da je bez ostecenja i mrtvih piksela. Lepo sam ga pitao da li ima ostecenja. Clan odgovara kako nema. I kako daje garanciju na ispravnost. Ne pada mu na pamet da se bruka za 2500 dinara. To su njegove reci. Medjutim displej stigao lepo upakovan. Ali sa manom. Nije izgreban ali u cosku ima crnu mrlju nekih 1 cm, i koji mrtav piksel. Obratio se clanu preko KP poruka. Standard, ne odgovara. Zovem na mobilni, i tu niko ne odgovara. Sta vise reci.
Ja za displey i dalje garantujem i siguran sam da je kako sam napisao u oglasu i bez i naj manje mane i nikad se ne bi obrukao za 2500 din a posto postoje clanovi koji uvek nadju bilo kakve izmisljene mane jer im nesto ne odg ili greskom kupe tada sledi ovako nesto..sta vise reci ali nazalost nacin da se dokazu njegove ili moje reci nije moguc..sve sto jedino preostaje da kazem izbegavajte clanove koji se cenkaju i koji nisu sigurni sta hoce i sta im treba.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodali mi laptop koji je polomljena bez kamera otvoren. .

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop nije u navedenom stanju. Kaže izgled kao na slikama a nije uslikano da je kućište panela puklo. Jedva sam stupio u kontakt sa njima, srećom pa sam došao lično da preuzmem. Nije ostvarena kupovina, a ja lično ne preporučujem saradnju sa njima.
Uslikano je i vidljivo je na slikama,niste ih pogledali kako treba. U kontakt ste stupili lako preko kp-a. A ako mislite da sa jednim pozivom mozete obaviti sve,mislim da ne mozete. I ne mogu ja cekati samo vas poziv imam i ja svoje privatne obaveze. Niste ostvarili kupovinu i mislim da nemate prava ni da je kometarisete. Svakom je receno sta je i kako je. I naravno prodat je normalnom kupcu koji je dosao posle vas,i koji je video na slikama u kom je stanju kako je i napisano da se vidi na slikama jer je cena mnogo niza od realne. I svaki komentar je suvisan od vas.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako lose misljenje, ne kupovati nista od ovakvih lica. Nismo uspeli da stupimo u komunikaciju prvobitno, covek se krije iza laznog broja koji je nedostupan i profila, nece da ostavi broj telefona kako bi se culi, potom otezana komunikacija putem poruka i odustanak od prodaje na kraju, zbog predomisljanja.
u pitanju je trebala da bude cista prevara ucenjivan sam bio sa njegove strane da posljem tel pod uslovom da on plati nakon provere na sta ja naravno nisam pristao jer clan radi u postexpresu i ima vise istih naloga i dao mi je 2 negativne na sta sam se jaa zalio aministraciju pa su uklonili jednu mada su trebali i ovu jer clan nije dostojan ovog sajta i do kupo prodaje NIJE NI DOSLO niti ce!!! clan i dalje pokusava sa drugih laznih ili tudjih naloga da kupi tel ali ga nece dobiti jer nemam nameru da poklanjam vec prodam tel.imam jako losih iskustva sa ovakvim clanovima jer sam mnogo puta poslao tel a ni pare ni tel nije bilo vraca mi se otvoreni paket.. sva sreca imao sam iskustva pa sam na vreme shvatio gde ovo vodi...upozorenje ostalim clanovima da obrate paznju na ovog clana kada je u pitanju trgovina sa njim!!!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

od skroz ispavne nokije sa super baterijom kako je pisalo u oglasu njegovom, dobio sam naprslu masku i neupotrebljivu bateriju, i od tada nmg dobiti tipa da mi vrati pare. postoji oglas u arhivi i nasa prepiska tako da se sve moze proveriti. nije nka para, 1150din al je puno za nesto sto je neupotrebljivo
neslazem se sa tim jer otkupna cena telefona sa punjacem je bila 900 din a covek mi trazi nazad 1150 da mu ja platim sa njegovom postarinom plus da platim svoju na sta se naravno nisam slozio i dogovorili smo se da mu posaljem bateriju jer je kako tvrdi jako slaba na sta on zakljucuje da je telefon neispravan....iako znam da nije tako pristao sam na vracanje telefona ali na otkup od 900 din kao sto sam ja njemu poslao na sta se on naravno nije slozio i trazio je 1150 din sta reci :) .... nadam se da ce mu stici i baterije koje ni nisam trebao da mu posaljem pa ce valjda biti sad prezadovoljan...TOTALNO NEKOREKTNO!!!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako ste iole normalni i ako imate mozga ne kupujte od ovog clana nista! 15 dana ga cekam da mi vrati novac jer mi je poslao ostecen telefon a nije mi to naglasio! Iako sam video da je vec presao dvoje i ja sam naseo, nadam se da nece vise niko, ovo je KRIMINAL ! Imam sve sacuvane njegove poruke kao dokaz koliko je lagao i obecavao!
imam i ja celu prepisku tako da nije nikakav problem da dokazem sve a da mozda i nisam ispao fer jer mu nisam vratio novac na vreme jer je plata kasnila a dogovorili smo se do plate. a iskreno clan je trazio uplatu unapred iako smo se prvo dogovorili da mu platim pouzecem to mi je malo bilo sumnjivo kao on meni neveruje a telefon u njegove ruke u potpunosti ispravan otkud ja znam da li je on nesto vadio cackao oko telefona i td.. .ali ocekivao sam da ce reci istinu a istina je da je kupio ispravan telefon sa full opremom po mnogo nizoj ceni od koje sam trazio telefon je imao blagu crtu po sredini ekrana u pitanju je staklo telefona koje je blago naprslo a skoro pa neprimetno ali sam se ja naravno potrudio da slikam tako da se sve to videlo!!!! druga stvar je da sam ja sakrio to ili mu poslao parfem ili drvo kao neki clanovi na kp pa da kaze kriminal to je stvarno bezobrezno sa njegove strane ali ok.. tako da ovaj clan nema prava zalbe jer je dobio u potpunosti ispravan telefon sa slike a sto clan negleda slike i kupuje napamet ja tu nista nemogu moja savest je cista jer sam mu poslao telefon sa slike i kao sto je pisalo u oglasu u potpunosti ispravan!!!

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao telefon bez ZVUCNIKA, trazio da mu posaljem telefon pa ce on kad ga popravi da mi vrati, sto sam ja naravno odbio, i rekao mu da mogu da mu posaljem telefon a on meni novac, sto je on odbio jer kako kaze pare je vec potrosio. .. Obecao je da ce do juce da mi piosalje zvucnik za telefon pa da se ja snadjem i namestim, pristao sam, ali se nije javio. OGROMNA NEGATIVNA , dzaba mu ovolike pozitivne kad prodaje losu robu. Sacuvao sam nase dopisivanje i njegov oglas.
sta da se snadjes za popravku kad ih i sam popravljas celu prepisku imam i ja tako da nebrini pozurio si sa negativnom neznajuci da je meni nalog bio blokiran do danas od strane kp sto mozes i proveriti sa administratorima a imam i sliku kao dokaz toga i nisam bio u mogucnosti da ti se javim sto neznaci da nisam hteo ti ih imas vec dve proveri i kakve...posto ti je lakse dati negativnu nemam nista protiv i pored svega zvucnik je bio spremljen a kao dokaz toga mogu ti ga slikati iz svoje ruke ali posto si me obavestio por na telefonu da sam dobio negativnu nemam vise razloga da razgovaram o tome.. da li je telefon i bio bez zvucnika jos uvek stoji pitanje...

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa gospodinom sam imao dogovor da se nadjemo u 14h kako bi preuzeo telefon, a on mi u 14:30h salje poruku da li sam jos tu. Totalno nekorektno.
doticni koliko vidim ima puno iskustva sa tek 1 ocenom i pun je razumevanja ova ocena je dokaz tome.lepo sam mu rekao da sam sprecen ka putu do njega i posto kasnim izvinuo sam se i pitao da li si jos uvek tu ako nisi gde da dodjem.. :) covek umislio da je bog pa bam negativna.nema ocene kao neki dokaz da je fer pley..a nije korisnik od juce..nek mu je na cast!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.