Branislav Savanovic

Temerin

Član od: 26.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > DJ oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dj kontroler nije u stanju u kakvom ga je opisao prodavac.
A sta reci za ovog "dugogodisnjeg" clana bez ocena... Doticnom gospodinu, koji ni jedan poziv nije uputio ka meni koliko je "ozbiljan", koji je prvo hteo da mu saljem postom uredjaj, sto sam naravno odbio, sam poslao detaljan snimak rada i izgleda uredjaja(5min), na moje insistiranje da pogleda pre kupovine, posle cega je poslao osobu da dodje po njega i koji se licno uverio u sve gore navedeno, da bi posle par dana i ko zna kakvog transporta i kakvog koriscenja rekao da mu jedno dugme slabo radi, istog momenta sam rekao da ga vrati i to ponovio vise puta, sto naravno nije uradio, citiram njegove reci (cu ga zadrzim brt...), pa naravno da ce zadrzati nesto sto je u savrsenom stanju (inace uredjaj pod garancijom koju je dobio) da bi na kraju dao ocenu i komentar da "nije u stanju u kakvom ga je opisao"....smesno. Obratio sam se administratorima KP da obrate paznju na ovakve clanove sa svim dokazima ovih iznetih neistina u nadi da ce naci resenje iste PS inace je dobio poklon koji nije ni uracunat u cenu (koja je umanjena), koji naravno ne spominje PSS ocakve znamo da ne treba komentarisati, ali sam imao potrebu da podelim sa svima ovako nesto

Muzika i instrumenti > DJ oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Predmet koji sam kupio ne odgovara opisu.
Kupac je vrlo dobro obavesten o svemu, dimenzijama kofera, poslata mu i fabricka specifikacija za koje kontrolere odgovara kofer, da bi na kraju rekao da ne odgovara opisu. Ni jednog trenutka nije trazio da mu se vrati novac i da vrati proizvod. Nije mi jasno cemu ovo, ali nema veze, hvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.