Branislav

Temerin

Član od: 28.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek drzi delove na oglasu zovem ga dogovorimo se u 3 reci da mi posalje. Sutradan ga zovem 5 puta da vidim da li je poslao, ne javlja se na kraju salje poruku da je obecao coveku za 4000 jos pre nedelju dana i ako je mn rekao da ce poslati za 3500. Ne preporučujem za saradnju.
Svima sam rekao da me je covek zamolio da ga sacekam jedino se on naljutio zbog toga sto sam rekao javljam ako posaljem....

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik poslao ofrlja spakovan volan i ako sam mu rekao da stavi stiropor da se ne polomi spulna volana, deo koji je izbacen i krt, a ujedno deo zvog koga sam kupio ceo volan. Slagao da ga je poslao tog dana kada je rekao, cekao sam paket celog dana a ubedjivao me je kako je poslat juce. Kada ja stigao paket pisalo je na njemu da je poslat sledeceg a ne dana koji je on rekao. Kada sam ga pitao zaato nije zastitio deo koji sam mu napomenuo, rekao je da nije imao cim! Volan je stigao polomljen! Ne odgovara na poruke da vrati novac, ignorise. Apsolutno nikakvu saranju ne preporucujem! Neodgovoran totalno.
Slazem se za dan,a na paketu i sam mozes da potvrdis je stojala nalepnica lomljivo,volan je ceo bio kad sam poslao imam slike kao dokaz a to sta se u transportu desilo ne znam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.