Branislav

Ub

Član od: 03.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Strip albumi i revije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stripovi nisu u glanc stanju kako mi je odgovorio na poruku da jesu platio sam mu posteno 4000 din. kad su stigli i ja mu rekao da stripovi imaju krive bokove i da je platno odvojeno od korica vadio se na postu itd medjutim to nije tacno jer ostecenja su bila unutar stripa koji jos ima HC tvrde korice tako da je to jos jedna laz na kraju je odbio da mi vrati pare a ja njemu stripove i zbog toga sam primoran da mu dam negativnu ocenu. Pazite se od ovog prodavca vesto prikriva mane na slikama i ne slika ostecenja normalno pare ne vraca na reklamacije vadi se na postu i slicne stvari sta reci vise o ovom coveku prevarile su me njegove ocene mozda je nekad bio fer ali sada . .. .. .. .. .
stripovi su kod mene bili u glanc stanju, nista nikad ne prikrivam, fotografisem i saljem slike na viber ukoliko neko trazi, stripove sam prelistao pre postavljanja oglasa i nikakvog odvajanja od korica nije bilo, korisnik se nije ponudio da mi fotografise navodna ostecenja, za koja znam da nisu postojala kod mene, i ne razumem zasto on smatra da je nemoguce da je kurirska sluzba ostetila paket, po cemu je on to strucnjak za to...nadoknadio bih mu stetu svakako da nije nastupio sa stavom da sam prevarant, a ne ponudivsi mi ni sliku tih ostecenja...ja nisam preprodavac, prodajem samo stripove iz licne kolekcije, koje nemam volje da procitam ponovo...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.