Branko Nikolic

Užice

Član od: 09.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog neozbiljnog clana u sirokom luku, sve smo se dogovorili, poslao sam paket i javio sam mu da je poslat i na kraju je odbio prijem posiljke i vracena mi je nazad vec sutradan, krajnja neozbiljnost i bezobrazluk, naravno morao sam platiti duplu postarinu
Sve si u pravu. Na oglasu je pisalo da imas teget i crne donje delove trenerki svih velicina.Narucio sam crni donji deo trenerke xl i rekao da ukoliko bude dobra uzecu i teget. Ti odgovaras ok. Javljas mi da je paket poslat,ulazim na tvoj oglas da ti odgovorim i gle cuda oglas obrisan. ZASTO? Zasto obrisati oglas koji je postavljen pre sedam dana sa toliko robe u svim velicinama. I koji je razlog brisanja oglasa ako je sve u redu cim je meni poslat paket osim da ja nemam mogucnost da te ocenim. E pa druze imao sam ja nekoliko takvih losih iskustava. Kupis nesto nesvidja ti se ti stavis na oglas i nakitis kako imas toga koliko hoces u svim bojama i velicinama a u stvari prodajes svoju stvar za koju si se zajebao. Moj komentar na tvoju negativnu ocenu je "nemoj pa se neboj". Bolje ja da zajebem tebe nego ti mene. A da li sam ja za izbegavanje to neka kazu moje pozitivne ocene. Tako da sto se sisanja tice,moras naci ovcu,ja sam vuk.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno mi je da je prsten hiruski celik sa pozlatom. Kada sam dobila prsten obicna bizuterija sav pocrneo . Sramota. Za male pare sva svet radi.
Dobili ste prsten koji ste trazili. Posle bezbroj poruka i smisljanjahocete li ovaj ili onaj,pa cenkanja da vam spustim cenu prsten vam je poslat. Vi se javljate i zahvaljujete se. Stize vam paket i vi kazete da vam se prsten nesvidja i trazite da vam vratim 1200 din. za prsten koji sam vam dao za 900 din. Nijednog momenta nepominjete nista drugo osim da vam se nesvidja. Ovaj sajt neradi na principu svidjanja i nesvidjanja vec ono sto vidite i narucite to i dobijete. Ako niste dobili ono sto ste narucili prijavite me za prevaru. Sada kazete da ste dobili obicnu gvozdjuriju koja je pocrnela. Zasto niste objavili sliku te pocrnele gvozdjurije. Ja cu timu portala Kupujem prodajem poslati kompletnu moju i vasu prepisku iz koje se vidi da je komunikacija protekla odlicno i krajnje ljubazno,korektno i fer sa moje strane kao i specifikaciju proizvodjaca prstena,od kog je materijala proizveden,kojim je postupkom izvrsen postupak pozlate,koja vrsta sintetickih cirkona je ugradjena na njega pa cemo utvrditi ko tu laze. Sluzbenik u posti je svojom rukom stavio prsten u kesu prokomentarisao da je jako lep i upozorio me da ako je zlatan nesme da se salje brzom postom jer su takva pravila. Tako da imam svedoka sta i u kakvom stanju vam je poslato. Ako se dokaze da sam ja u pravu zahtevacu da vam sa portala brisu nalog jer osobe poput vas ovde netrebaju da budu. Ja draga gospodjo nosim prsten istog proizvodjaca od istog materijala sa pozlatom samo drugi model vec dve godine i isti je kao prvog dana. Vas kako rekoste pocrne u toku dostave. Kazete sta su ljudi spremni za sitne pare. Ja sam zgrozen cinjenicom da ovoliko nalazete i izmislite zbog 900 dinara. Stidite se!

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

greske se desavaju, razumem to porucen kais 22 dodje 24. Ne razumem to na putu sam, cim dodjem resavamo, prodje mesec dana i nista. No, nije bitno. 1500 dinara nije neka para. .. vec totalna nezainteresovnost prodavca da se javi i proba da resi.
Pa evo dragi Petre da ti se konacno javim posto ranije nisam mogao iz razloga jer mi se dogodila nezgoda u povratku iz Madjarske. Pukla mi je u putu trbusna aorta,ili kako u otpusnoj listi pise hitno dopremljen i operisan zbog rupture abdomenalne aorte. Nekim cudom sam preziveo,oporavio se iako mi je noga nastradala glava je citava pa ti dugujem odgovor. Nikakav problem nepostoji da se kais vrati i da se vama vrati novac. Smatram da covek treba da se suzdrzi od ishitrenih komentara jer valjda neciji obraz a narocito zivot valjda vrede vise od 1000 dinara koliko je kais placen. Vrlo rado cu vam vratiti novac za kais kao i troskove brze poste.

Sport i razonoda > Kamp oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio serpe za kampovanje. kukao da mu spustim cenu zato sto su ga izbacili iz stana i da mu deca imaju tvrdu stolicu pa mu trebaju serpe da im kuva. jer zivi u sator u parku. spustio sam mu cenu 1000 din. a on odbio da prim paket. jer ga u medjuvremenu mozda vrate u stan. a ja da placam duplu postarinu. a sutra dan me pita za ranac za kampovanje, pa kad je video da je isti prodavac sad cuti, za izbegavanje.
Nisam ja vama gospodine dragi "kukao", kod mene se kuka i narice na groblju, vec vas pitao da spustite cenu na sta ste pristali jer ovo je prodaja sa mogucnoscu slobodne pogodbe. Posudje, to jest porudzbinu sam vam otkazao na vreme po savetu prijatelja lekara da priprema hrane u aluminijumskom posudju nije zdrava, i to je glavni razlog odustajanja, ali vi ocito niste hteli da opozovete slanje pa ste ga ipak poslali. Ova vasa prica sa pocetka komentara upucena meni, ustvari oslikava vas samoga. Stara poslovica kaze "nije bitno sta se o tebi prica vec ko prica". Pozdravljam vas i zelim vam uspeh u daljem radu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.