branko rajevic

Loznica

Član od: 05.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo samo pisem da nebi neko prosao kao ja! Lik je spreman na sve! Poslo mi je jeftin bicikl koji sam trebo da rasturim u delove od delova samo tockovi su bili ispravni! Da se barem javio i reko izvini nebi dobio negativnu. Niti se javlja niti odgovara! Vidjo sam razne lomove od bajkova ali ovo je ubednjivo najgori bajk koji sam kupio. Ja sam jeftino proso a vi se pazite!

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE SARADNJU SA ČLANOM. Preko telefona kaže da je bajk ispravan. Prevalim put od 60km da bih skontao da na bajku preskače lanac jer je kaseta pojedena lanac istegnut. Nudi mi drugi bajk koji je na prodaju a na bajku nema lanac! ?! Ne verujte ovom članu jer opis proizvoda ne odogovara stanju stvari.
Tacno je da je preskakao lanac na jednom!!!!! zupcaniku na kaseti kad je ovaj Dundjer!! dosao da proba bajs i to kad se napravi jak potisak na pedalu koji ja nisam primetio kad sam probao bajs po ravnom!! oce covek da mu spustim 50 evra kaze tolko kosta popravka da mu dam bajs za 80 evra zbog potrosenog jednog" supcanika ponudim mu da zamenim kasetu da resim problem za 2 min nece da cuje oce da spustim cenu pa ce ga kupiti naravno da nisam hteo da pristanem na ucenu pa makar mi 100 negativnih dao znaju ljudi koji kupuju od mene ko sam i kakav sam!!

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazario sam bajk, i sad posto trazim vec duze vreme ovaj mi se bad svideo, pozvao sam coveka dogovorili se u dve reci sve super, bajk stize sutra, sedam na bajk okrecem pedalu OTPADA MENJAČ! !! Lanac upada u zupčanik opšti haos, cujemo se, veli to je popravka 1500 din. Ok, odnesem bajk kod majstora gde je ustanovio da šifteri nisu kompatibilni sa kućištem i da ceo sistem mora da se menja jer prosto ne može da menja brzine, kukica+šifteri+lanac+zupčanik+sajlice+korpa+ruke =120e, tako da sam u bajk ulozio PUNU CENU koliko je i sam koštao a bez da sam ga uopste i PROVOZAO! Jako sam razočaran, javio sam mu se jer je rekao da ce gledati da pomogne sto se naravno nije desilo, i zato zelim da ostavim komentar da neko jos ne pogresi kao ja. Razočaran u ljudskost (kada sam ga pitao da li je sve okej sa bajkom obecao je da jeste-i ako sam mu napomenuo ako ima nekih problema da samo kaze ja cu bajk uzeti svakako jer bi se izbegla totalna havarija kao sto se desila. . Uzas. .. )
Svako ko je vozio bajs zna da nemoze da se okrene pedala i da upadne zadnji menjac u zice i da pukne laz"u startu sto nenapises ko sto si reko da nisi upucen u bicikle i da nemas iskustva sa saltanjem brzina nego covek ukosio lanac lanac u voznji zapao za zupcanik zbog nepravilnog polozaja lanca a ne kako on kaze okrenuo pedalu i puko zadnji menjac kad je reko sta mu se desilo poslao mi sliku na slici lanac na sredjem pogonu na najmanjem zupcaniku i pozadi na kaseti na najmanjem ko zna o cemu pricam zna da tako nesme lanac da stoji mora da stoji paralelno sa supcanikom pa nije to zemljace lastis pa da moz da se uvija neko lanac nije za svakog" ni biciklo!!! i posle mu ja kriv bajs poslat ispravan proban al treba znati saltati cuj reko mu majstor stifteri nisu kompatibilni pa tebi je mogo reci i da mu fale krila da moz da leti bez njih. majstor jedva doceko da mu dodje taki strucnjak" video da ovaj nema pojma slozio mu pricu osiso ga dok je ovaca bice i vune al nema veze zemljace nek si ti meni ziv i zdrav i svako dobro ti zelim!!

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili u dve reci, pazarili, kako je rekao cenu tako i bilo, on prodao drugome, svasta ocekivati od ljudi, negativna kao kuca! !

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko telefonskog razgovora opisao mi je biciklu, posalo je i snimak bicikle. Reko sam mu da me ispostuje da sve bude kako mi je rekao i kako je na oglasu jer mi nije blizu mesto na koje smo se dogovorili da se nadjemo rekao je "taman posala da prevalis toliki put a da nesto nije kako sam rekao, propao bih u zemlju" . Nasli smo se nadomak loznice, probao sam biciklu i primetio nedostatke kada bih ga pitao zasto menjac nece rekao bih "kratka sajla". Zadnji tocak van balansa? "To je dozvoljena tolerancija, zadni menjac kriv, skinuo prasinjarke kaze "sta ce ti". .. prihvatio sam biciklu jer sam mu verovao + presao toliki put. Kod servisera kad sam odvezao biciklu ceh je bio 6000 din jer sve sto je rekao je slagao(nije do sajle, bandas kriv, zadnji menjac kriv). Ispao sam fer pitao ga da platimo popravku po pola nije se oglasio zato evo negativana, ne zbog mene zbog drugih da ne prodju kao ja. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.