Branko Zlatkovic

Beograd

Član od: 28.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao laptop na kom nedostaje toliko delova plastike da bi se mogao okrpiti branik od manjeg automobila. U oglasu stoji tacan model laptopa iako na nalepnici toga nema sto znaci da se mogao model videti samo na ploci posto je ekran polomljen. Tastatura neispravna, grafika izvadjena zajedno sa hladnjakom i usput otkinut ceo deo gde se nalaze resetke za hladjenje , duzine oko 10cm kod ovog laptopa sto govori da nema govora da nije znao da nema grafike unutra. Kupio sam laptop na kom nije bilo niti jednog srafa. Jednostavno nista nije kao u opisu. Ako kupujete nesto a da nije licno preuzimanje onda se pripazite. Neverovatno da od celog racunara nema niti jedan deo koji se moze iskoristiti. Oskar negativna zasluzena za trud da se sklopi Frankestajn koji nece primiti niti na otpad.
U oglasu sam naveo da je laptop Ostecen i neispravan. Ekran je polomljen i laptop je davao sliku, sto znaci da su delovi i graficka tu i da su ispravni, osim ekrana. Na slikama se sve lepo vidi, a to sto kupac nije hteo da dodje da ga pogleda ili da me pozove, to je njegov problem. Laptop ima Nalepnicu, na kojoj se vidi tacan model. U oglasu pise da nema rama, harda i punjaca i da je laptop neispravan, bez prava na reklamaciju i negativnu ocenu Ako administracija hoce da ukloni ocenu, VRACAM PUN IZNOS NOVCA. Na kraju, KUPILI STE NEISPRAVAN LAPTOP. To sto necete da ga popravite je Vasa stvar. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.