Branko

Kula

Član od: 02.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja sam njemu poslao potpuno novu Zaragoza gitaru a on mi je poslao polovan i ispravan usisivač ALI I NEISPRAVNU gravericu, četkice moraju da se menjanu a rekao je da je sve ispravno? Ponudio sam mu da mi vrati moju gitaru a ja njemu njegovu robu i da ću ja da platim sve poštarine bez obzira ali on nije hteo. Rekao mi je da ja zamenim četkice.
Osoba s kojom sam izvršio razmenu nije platila svoju poštarinu.(Ja platio obe poštarine). Graverica potpuno ispravna, četkice su potrošna roba i menjaju se, kao i žice na gitari koje je rekao da su nove a bacio sam ih.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio parfem da se nabavi, receno je da stize 22.7. na sta je on rekao da odgovara datum. Na dan kada je parfem stigao salje poruku da odustaje od kupovine parfema koji smo porucili pod izgovorom da prvo nismo imali na stanju i da je ostalo da se cujemo kad stigne. Treba da se cujemo oko preuzimanja onoga sto je poruceno, a ne oko toga da li hocete da kupite ili ne. Negativna ocena samo iz razloga prebacivanja krivice na drugoga, i neprihvatanja svoje.
Dok se čeka roba kupac može da odustane. Nemate lager i necete rizik
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.