Branko

Beograd | Rakovica

Član od: 14.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije stanje koje je naveo u razgovoru
Kupac je došao ,pogledao sat,našao sitne tragove korišćenja,jer to nije nov sat,ali je potpuno ispravan,i tražio da spustim cenu na 2000 dinara.Na to sam pristao,ali on ipak nije hteo da ga kupi.Nikakvih nesuglasica,ni tragova loše namere nisam video sa njegove strane.Ipak jutros vidim negativnu ocenu.On radi sa dva telefona.Preko jednog koji mu je na KP šalje poruke,a preko drugog,ako mu se ne dopadnu uslovi pod kojim želi da kupi predmet komunicira.Kapricirao se zato što sam mu na KP,posle neuspele komunikacije-dogovora oko cene,rekao da potraži sat na drugom mestu.Kada sam ga pitao,pošto je pozvao telefonom da se vidimo da pogleda sat,da li je on slao poruke na KP,rekao je da nije.Za njega je bila uvreda što ne može da kupi sat pod svojim uslovima

Foto-aparati i kamere > Stativi i glave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorim se s prodavcem sve, prakticno da sacekam paket. U jednom trenutku mi prodavac javlja kako ovaj stativ "nije dobar" za mene, klati mu se neki sraf - odjednom! !! Dasa je prodao drugome stativ. Skroz neprofesionalno i jadno! !! Ali svakako smesno.
Tacno je da smo se dogovorili i tacno je da je kupac i posle dogovora imao dodatne zahteve za proverom raznih stavki oko stativa.Posto sam ustanovio malu gresku oko jednog srafa, poslao sam mu poruku da stativ nije za njega jer ne ispunjava sve sto zahteva.Ceo dogovor se odvija preko vajbera i imam sve memorisano u telefonu.Dakle,ocenio me je negativno vrlo problematican kupac bez ijedne ocene.Kome sad verovati i kome se zaliti?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.