Branko

Apatin

Član od: 15.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao neispravnu busilicu izgorelo polje na kolektoru pa se mora zameniti rotor, a sad se pravi blesav. .. Na oglasu stoji potpuno ispravna kao nova full a ustvari neispravna stvar i ako sam ga pitao porukom u kakvom je stanju. Prvo se nejavlja posle tvrdi kako to nije moguće i na kraju pristaje da posaljem ali da mi on nakon provere uplati sto znaci da ostanem i bez para i bez busalice sada neispravne. ZAOBILAZITE U SIROKOM LUKU OVOG COVEKA. .. .
Ovako masina je stara preko 20 godina sto i doticni gospodin zna, jako se tesko nalazi na nasem terenu, zasto nije uzeo bosch, makitu jeftinije za 1000-1500din. Po izgledu je u perfektnom stanju jer se vidi da je sacuvana e sad kakva je unutra to ja neznam jer nisam je otvorio probana sa burgijom fi 16 mm hilti busilaje beton debljine 15 cm i to je sve sto sam radio. Dalje ja sa nojm nisam radio kod mene je bila 10 dana. Nisam se javio iz razloga sto sam na terenu gde me kaci roming. Masinom nije ni radio a vec je otvorio i slao slike na viberu, pa pitam ko nije sumnjiv da nije je rastavio celu i povadi neki delic rekao sam da se masina opet mora proveriti al kod mene sto on ne prihvata vec salje i da je ja bez obzira uzimam nazad ja sam sumnjiv pa ne prihvatam sto bi i svako od nas tako uradio. Pare nisam od kurira dobio posle nedelju dana tako da nisam mogao da mu vratim cak je i on zvao i pitao kurirsku sluzbu i uverio se. Ja sam mu poslao poruku na sms da sam hteo da posudim, i posaljem od srca 1000din pa kada gubim da gubim dostojanstveno. Medjutim mi dao negativnu. A sto se tice masine koja je u fullu to moze samo nova iz radnje skojom niko nije radio a ne kao razdrdanom polovnon,svahatam da se nema para ali ako radis svaki dan onada nije puno dati 200 eur za novu koliko i cene se krecu,jer polovna ti je 50-50 velik rizik.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.