Branko

Beograd | Rakovica

Član od: 31.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slusalice ne da ne rade nego su uzasne. Nikako preporuka saradnje. Sto dalje. .. .
Neverovatno kakav bezobrazluk. Nove i ispravne slusalice sam mu poslao nije znao da ubaci dzek sa kabla u slusalice i momentalno daje komentar i negativnu ocenu. Pre nego sto sam video oceni odgovorio sam mu da vrati slusalice i da cu mu vratititi novac, sto sam i ucinio.kad je dobio novac nazad ipitanje zasto je dao negativnu ocenu, opravdanje mu je bilo da nije znao fa cu mu vratiti novac inace da moze sad bi je izbrisao. Nemam komentara.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Slusalice bez upustva kutije bilo cega oglasene kao nove, kada je trebalo da ih preuzmem nema ni 3.5mm kabla, receno mi je da je u brzini zaboravljen i da ce biti poslat, bukvalno sutradan je zaista poslat postexpresom medjutim, kabl ne sluzi nicemu jer nije originalan i ne pasuje, kao odgovor dobio sam da gospodin Branko nema originalni kabl kao ni kabl koji meni treba a da je i taj koji mi je poslao kupio. Kabl moram dodatno naci i kupiti.
Strasno! Slusalice jesu oglasene kao nove i teksti je pisalo sta imaju. Kupac je trazio umanjenje cene bas zato sto nemaju kutiju i posle 10 dana pregovora prodao sam mu po ceni koja mu je odgovarala i preuzeo bez zametki. Nakon 4-5 dana pocinje da zahteva zo szo navodi u tekstu za ocenu i pred toga sto sam mu ispunio ze zahteve i cak ponudio da vtati slusalice i dobice nova. Ni to mu nije odgovaralo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.