Branko

Beograd

Član od: 27.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

vrlo nekorektan covek, prodao mi je 2 pakovanja neispravnih baterija (od kojih su jedne procurile sto nisam video jer ih je naslonio licem na lice da se ne primeti)a onda kada sam ga pitao da mi da bar 2 koje rade umesto ovih (iako sam posteno platio za 4) on mi je kao ponudio 200 din ili obicne alkalne baterije (nepunjive)iako sam ja platio 400 a onda me odmah blokirao pre nego sto sam uspeo da odgovorim.
dobar dan ... svima ko ovo čita ... kupac ne govori istinu .... i izmišlja ..... baterije LIČNO kupio i preuzeo i kobajagi nije video da su jedne kao baterije procurele .... to je primetio nakon 17 DANA i javio se ... on u stvari ne zna šta kupuje .. dobio je baterije u svom originalnom vakumiranom pakovanju , gde je naglašeno da su baterije NEFORMIRANE .... a on umesto da ih formira , stavlja ih odmah u aparat i kaže da su neispravne .. naravno da ih je posle ovog poteza nemoguće formirati kako treba ...kupac meni predlaže da mu ja formiram baterije i dostavim ..dobro ste pročitali ...to nigde ne spominje ... naravno da sam to odbio , i čak mu ponudio 200 din. u zamenu za te kobojagi procurele baterije , ili da mu čak dam 8 alkalnih baterija .. ništa mi nije odgovorio , mada sam video da je poruku pročitao ...ne preporučujem bilo kakvu saradnju sa ovim čovekom , što dalje od njega ... pozdrav ..

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje u sirokom luku! !! Javio sam se Branku juce oko punjaca, i dogovorio za cenu. Jutros sam mu poslao poruku kada i gde da se nadjemo, on je odg da moze u 15h pa sve do 19h na mestu koje je on odredio i koje njemu odg. meni to nije bio problem, rekao sam da moze u 15h na mestu koje je on odredio. inace na poruke je jako slabo odgovarao, a na moju poruku da moze u 15h nije odg. Od te poruke pa do 15h je proslo 3 sata a s obzirom da smo u fazi dogovora ovaj neodgovoran clan je trebalo da kontrolise postu. Ja nisam znao da li je on video por ili nije posto verovatno ima problema sa komunikacijom. Cekao sam pola sata i smrzao se njemu slao poruke a on kulirao. Kada sam dosao kuci opet sam mu poslao u nadi da ce mozda reagovati medjutim nista. Ako gospodin doticni kaaze da moze u 15h onda ne znam zasto tako nestaje i zasto ne zna da bilo sta javi! !! !! ako mu nije odgovarao vid komunikacije preko kp kao sto smo onda je svakako trebalo da javi, a ne da se sa mnom dogovara a ja posle da cekam pola sata i njega nema! !! ! ZNACI IZBEGAVAJTE OVOG GOSPODINA! !! AKO SE TAKO PONASAJU CLANOVI SA SVIM POZITIVNIM KAKVI LI SU ONDA ONI SA NEGATIVNIM? ! STVARNO JEDNO LOSE ISKUSTVO SA OVIM NEODGOVORNIM GOSPODINOM! !! NARAVNO ON JE ODREDIO I VREME I MESTO I NIJE SE POJAVIO TAKO DA SAM IZGUBIO DOSTAA VREMENA! !! AKO JE NESTO BIO SPRECEN MOGAO JE DA JAVI! !! !! !! ! ZNACII NIKOME NE BIH PREPORUCIO SARADNJU SA OVIM CLANOM DA NE PRODJETE KAO JA! !! !! !! !! !! !! !!
dobar dan svima ko ovo čita ....... nezasluženu ocenu sam dobio od korisnika sa ukupno 2 ocene sajtu ....koji očigledno loše razume kako funkcioniše ovaj sajt ...........ili je u pitanju nešto drugo na šta sumnjam ..... prvo i osnovno korisnik uopšte nijednom nije zvao telefonom već misli da može da sve ugovori putem KP poruka cela naša komunikacija se svodi na dopisivanje porukama putem KP da li je u pitanju obrazovanje , pa čovek ne shvata kako funkcioniše kupoprodaja , ili neće da potroši 15 dinara za telefon ili čovek nema telefon (a to nije spomenuo nijednom ), ili nešto drugo ja to ne znam .... korisnik se prvo više puta cenkao i pitao jel može ovoliko , pa jel može ovoliko , i kad sam mu rekao koja je cena , pitao je gde može preuzeti predmet , pošto sam mu rekao putem KP poruka gde može , i da ću biti u terminu od 15 - 19h ,( sve se dešava ujutro između 10 i 12h ) čovek ne nalazi za shodno da okrene telefon i obavesti me kad mu odgovara , već oko 12 30 odgovara KP porukom da mu odgovara u 15 h. , što sam tek naknadno mogao da vidim , naravno ja ne dežuram pored kompa 24 sata i nemam sekretaricu , mada bi voleo da je imam , i niti sam video njegovu želju kad oće da dođe , niti sam mu potvrdio viđenje , jer sam već bio otišao da se nađem sa ljudima , i uporno je slao još par poruka , i vidi da nema odgovora , i kobajagi odlazi da preuzme predmet , u šta ja sumnjam , čak i kad je tamo kobajagi stigao , nije zvao telefonom , mogli smo završiti jer sam ja na tom mestu bio , i u 15 h , i u 16 h , i u17 h , i u 18h , sve sa normalnim ljudima koji su se javili telefonom da bi obavili saradnju ... ZAPAMTITE IME GOSPODINA DRAGAN TRAJKOVIĆ , …..I NEMOJTE NIKAKVU SARADNJU DA IMATE SA DOTIČNIM GOSPODINOM KOJI NE ŽELI DA OKRENE VAŠ BROJ TELEFONA DA BI SE DOGOVORIO SA VAMA ....I JOŠ SE ON NEŠTO KOBAJAGI KAO LJUTI .. A ON SE IZGLEDA DOGOVORIO O PREUZIMANJU SA SAMIM SOBOM ………MENE NIJE OBAVESTIO …. UMESTO DA SE ZAPITA DA LI JE MOŽDA ON NEGDE POGREŠIO , DA NIJE SLUČAJNO TREBALO DA POZOVE TELEFONOM , AKO MU JE STALO DO TIH 15 DINARA , MOGAO JE DA KAŽE , JA BI NJEGA NAZVAO ........OVAKO JA NI KRIV NI DUŽAN DOBIH LOŠU OCENU OD ČOVEKA KOJI NE ZNA KAKO TREBA DA SE PONAŠA ....... NJEGOVO PONAŠANJE ME ČAK DOVODI U SUMNJU DA TO RADI PO NEČIJEM NAGOVORU KAKO BI OBEZVREDIO MOJU PRODAJU NA OVOM SAJTU ..........PA NEKA MU JE NA ČAST I OBRAZ ......
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.