Brankovic Ljubisa

Kruševac

Član od: 14.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Naočare | Dioptrijski okviri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija do same prodaje protekla korektno i skoro uvek je tako, kad je okvir stigao video sam da je mali-deciji to u oglasu nije bilo nagkaseno, cak sam i na sajtu proizvodjaca naso da je u delu gde su deciji okviri. Zamolio sam da vratim cak i na moju malu stetu ali covek ni da cuje, kaze trebao si da pitas , mozda ti se to sad i ne dopada-sto nije istina okvir je i lep i odlican ali mali, uglavnom covek odbija povracaj uz dodatke nije-necu-nemoj da mi pricas. .. ,Mnogo ljudi sa ovog sajta se bavi nekom vrstom trgovine, neki posteno neki ne , vremenom i uslovima u kojima zivimo kod nas je to postalo uglavnom uvaljivanje robe ne retko i prevara, TRGOVINA JE ZADOVOLJAN KUPAC, ja se time vodim. ..
okvir koji je narucio nije deciji vec zenski, mogao je pre kupovine da pita za.dimenzije a i moja greska sto nisam naznacio dimenzije, vec verovatno se detetu nije svideo pa da vrati, ja nisam pristao na to. da napomenem, okvir kosta 150 eura a on ga je dobio za 1200 dinara i to nov. jednostavno nisam imao poverenja u stanje povracaja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.