Bratislav

Leskovac

Član od: 02.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Plafonjera je uzas! Na slikama koje je clan postavio u oglasu deluju dobro, medjutim uzivo je to mnogo mnogo losije! Drveni deo je neravnomerno izlakiran, puno prasine u laku, srafcici sto drze staklo ne drze nista proslajfovala je loza tako da kad bi montirali na zidu rizik je da vam ispadne stakleni deo i razbije se, jednostavno receno cist skart 10a klasa. Ovo se moze montirati samo u nekoj supi ili da se baci. Sve sam detaljno slikao i poslao prodavcu da pitam da li ima druge koje nisu u takvom losem stanju, na cemu je on odgovorio da nema jer su sve takve. Ja sam rekao da mi to ne odgovara i pitao da li mogu da vratim, ja bih platio i povratnu postarinu na cemu je gospodin rekao da on do sad nikad nije imao reklamaciju na tako nesto i da on to ne moze da prihvati sta sam video to sam kupio. Na slikama je oke sto znaci ja sam video dobru stvar a dobio djubre. Jos jednom sam lepo pitao da li mozemo lepo da resimo nesto ili da mu napisem negativnu ocenu, na cemu je on odgovorio ti ces meni negativnu i ja cu tebi i to je to. Raznih ljudi ima gospodin ima 250 i nesto pozitivnih ocena koje posle ovakvog ponasanja ne znam kako ih je dobio! Ja ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom i da ne kupujete ove zidne plafonjere a ni plafonjere za koje ce isto dobiti negativnu ocenu posto su iste.
Do sad sam prodao veliki broj razlicitih proizvoda (ukljucujuci i mnosto ovih plafonjera), i kao sto se moze zakljuciti po drugim ocenama, nikada nije bilo nikakvih problema – sve dok se nije pojavio ovaj gospodin koji ni sam ne zna sta hoce. Plafonjere koje su mu poslate su iste onakve kakve su na slikama – to sto se vidi, to se I dobije. Kao sto saljem drugim ljudima, tako sam poslao i njemu. Ne znam tacan razlog, ali se je gospodin verovatno predomislio u medjuvremenu (nasao druge plafonjere koje mu se vise svidjaju ili slicno) pa je pokusao da podmetne pricu o prasini, srafovima koji ne drze staklo (???) i drugim slicnim nebulozama, sve kako bi plafonjere vratio. Savetujem gospodinu da u buduce 3 puta razmisli pre nego sto nesto kupi, a drugim prodavcima preporucujem da izbegavaju ovog clana kako ne bi dosli u neprijatne situacije kao i ja!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.