Bre-racunari

Loznica

Član od: 23.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ponudio sam prodavcu da vratim kabl u slucaju da ne radi i PRIHVATIO je tu ponudu (u suprotnom kabl ne bih ni kupovao). Medjutim nakon sto sam probao kabl i ustanovio da ne radi na mom racunaru, prodavac je odbio da mu isti vratim. Ponudio mi je da uzmem nesto drugo iz njegovig oglasa u zamenu ali korisnik nema nista drugo sto bi mene zanimalo. Na ovom linku se vidi dogovor koji nije ispostovao. http: //new. tinygrab. com/7daab7b566f621892523c9d57d5b847abfd3876e87. png P. S. Kabl je testiran na Apple MacBook Pro racunaru. Nazalost nemam drugi uredjaj da isprobam taj kabl, ali posto vidim da je kulpljen na kineskom trzistu predpostavljam da ne bi radio i na drugim uredjajima.
kabal je nov,i donet iz ch,koga je pravio ja neznam,,obicni kablovi nemogu da rade na apple racunarima,svaki kabal sam testirao i svaki radi kao i sve sto prodajem, za apple uredjaje moraju njihovi kablovi,,probajte kabal na drugom laptopu gde ima displey port izlaz,pa ce te se uveriti
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.