Bruno

Niš

Član od: 19.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > BMX

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored sto sam nu uplatio 2000rsd za biciklu kada sam se javio na telefon da svratim da licno preuzimanje blokirao me tako i na Kupujem prodajem blokirao me . paznja kupcima sa ovim clanom moje ocene govore o mom radu i diciplini ovde na KP
Kompletna laž što administracija iz prepiske na KP može da vidi.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | Eksterni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek koji nije od reci. .. lepo se dogovorimo I posaljem mu podatke da mi posalje eksterni hard disk, I u zadnjem momentu mi kaze kako hard disk ne radi, pokvario se I da je bolje sto se kod njega pokvario, a evo posle vidim po ocenama da ga je prodao drugom kupcu. .. krajnje neposteno I nekorektno, zato dajem ovu negativnu ocenu.
Ko prvi đevojci...

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skroz krajne ne koretkno. . kupio sam karticu od clana za koju sam jasno pitao da li je popravljana ili cackana. . dobio sam odgovor da nije da je licno iz njihovog kompjutera i da nikad nije vadjena. Naravno po otvaranju kartice da zamenim pastu imam sta ida vidim. 2 razlicite paste namazane siva i bela. Oko cipa se jasno vide tragovi fluxa i sve je lepljivo. .. gospodja se pravi da ne zna o cemu je rec i da ja ne poznajem svoj posao koji drzim servis racunara 5 godina vec. . odbija da vrati novac i jos preti da ona mene treba da oceni negativno . Dobro razmislite o kupovini od clana. Pozdrav
"Serviser" poznaje odlično svoj posao, samo je sramota čime se bavi.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Objektiv je bio odlično upakovan i ne prihvatam da je oštećenje nastalo u toku transporta. Pre dogovora sam decidno pitao da li je potpuno ispravan i bez oštećenja, što je potvrđeno.
"Stigao je objektiv, ali uopšte nisam zadovoljan. Prednji element je labav i kreće se bez kontrole. Takav objektiv mi nije potreban..." Taj "prednji element koji je labav i kreće se bez kontrole..." zove se CPL filter koji nisam htela da skidam sa objektiva i poslat je kupcu gratis. Ovo je odgovor na to, na moju pozitivnu ocenu i gratis slanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.