Brza kupovina

Beograd

Član od: 18.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Vozila | Na akumulator

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin me kontaktirao 25 12 2020 i rekao da je zainteresovan za auto na akumulator ali da bi dosao 31 12 2020 u Cacak za novu godinu da proseta malo i tada bi uzeo auto. Zbog loseg iskustva sa ostavljanjem i cinjenicom da sam imao jos neke zainteresovane kupce prvo nisam hteo ali covek je delovao ozbiljno i ubedljivo, pre 2 dana shvatim da me je blokirao na kp i da nece doci ali sam ipak sacekao 31. Od kupoprodaje naravno nista, negativna ocena kao kuca za ovog clana!
Kada ste toliko nezadovoljni svojim zivotom i zelite drugom nauditi pa bilo kako e to ovako izgleda, samo da jw da, da nekome negativnu ocenu po bilo koju cenu inda uziva u tome da ga bilo kako ponizi povredi...prvo nisam ni dolazio zaista toga dana do cacka ,sta ima lose u tome, jesnostacno aam pitao moze li da saceka ako budem dolazio, nisam bio i sta ko da je izgubio mnogo ljudi kuoaca za 5 dana nikoga nije ni zvao niti mi je rekao da ima kupce ,sto problem.je bio da pozove iste te ljude i da kaze e covek ovaj nije ni dosao dodji ti oa kupi, ali sta cete kada neko voli ,sve uraditi da mu bude lepo pa makar i tom jednom negativnom ocenicom sto se nahranio. Pozdrav gospodine nadam se da si mnogo sada srecniji!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena ko vrata, prodavac tvrdio da sve funkcionise. Kao prvo wifi neradi, lap-top nece da se puni neodgovarajuci punjac sav izlepljen. Sramota.
Lap top je potpuno ispravan sve je lepo navedeno u kakvom je stanju. Spustio sam cenu na 2500 jer me je molio, dakke poklonio sam ga. POGLEDAJTE NJEGOVE OCENE!!! Slao je ljudima neispravne stvari ,moj paket koji sam mu poslao nije hteo da podigne iz poste 4 dana, jedva sam ga namolio da nebih placao duplu postarinu. Iz istog razloga je i dobio 3negativne ocene jer je vracao i drugim ljudina pakete i placali postarinu. Licno sam se uverio i verujem svim ovim ljudima koje je ozledio. Nepreporucujem NIKAKVU saradnju sa ovim covekom. Toliko!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.