Bubalica Petar Pan

Užice

Član od: 15.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo se niste javljali na telefon. Vlasnik iskljucuje mobilni i nece da se javi. Napokon kada ste se javili ugovorili smo da mi posaljete usb citac kartica koji ste mi poslali ali neispravan pa sam taj vratio i poslali ste mi drugi takodje neispravan ali ja vise nemam zivaca i vremena da vam ga vracam jer kosta 200 dinara. Brukate se za sitne pare prodavajuci neispravne uredjaje. Ja ne kazem da su vam svi uredaji neispravni ali dobrih 90 posto je neispravno zato ljudi bolje platite koji dinar skuplje ali kupite od nekog drugog predmet koji vam treba bar ce biti ispravan jer u ovoj knjizari su ispravne samo drvene olovke pa je i to cak pitanje. Toliko od mene. NIKAKO NE KUPUJTE OVDE
Komentar koji je gospodin Danilo ostavio ne odnosi se na Samsung slušalice, već na Gembird čitač kartica od 199 dinara. Dva puta smo, drugi put o našem trošku, gospodinu poslali čitač kartica od 199 dinara, uz obavezan fiskalni račun. Čitač je Gembird, prodajemo ga već godinama i prvi put ga je neko vratio. Naravno, i taj što je vraćen je ispravan. Uostalom, sve smo uradili kako je gospodin Danilo tražio, tako da njegova negativna ocena nikako ne stoji. Pošto smo videli da je rasprava oko 199 dinara besmislena, hteli smo gospodinu da vratimo novac, da mu ne šaljemo novi čitač, ali je on insistirao da mu pošaljemo ponovo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.