Budimir

Prokuplje

Član od: 18.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam ispravan uredjaj od ovog clana. Covek mi je poslao mobilni telefon, kako bih ja to rekao "iskrpljen". . Baterija u samom telefonu se osetno i cujno mrdala (iphone je u pitanju). Tac skrin los, telefon koci u radu. Ulozak za sim karticu se jedva moze izvaditi i to ne na predvidjen nacin (guranjem iglice u otvor predvidjen za to i laganim pritiskom). Adapter punjaca ne samo da nije od iphone-a nego i gubi kontakt, cuje se zveckanje u njemu-los. Kutiju od uredjaja nisam dobio, i ako jebila navedena u oglasu. Dalje da ne nabrajam. . Po prijemu paketa sam proverio uredjaj, zakljucio navedene stvari. Kontaktirao sam clana, koji je sve negirao naravno, jer nije savestan clan. Vise puta sam mu napisao na KP-u da cu mu uredjaj vratiti, posto je ispravan, pa neka ga proda na nekom drugom mestu. Svaki putje fino iskulirao to, tako da bih samo pored loseg telefona dobio jos da platim i povrat paketa koji on naravno ne bi preuzeo. Totalno ga briga, nema obraza ni malo. Smatram da ovakvim ljudima nije mestu na ovom sajtu, shodno sa tim bio bih zahvalan KP timu na najostrijem sankcionisanju.
Clan za izbegavanje, treba se paziti i kloniti dalje od ovakvih ljudi. Covek je porucio telefon koji je bio u ispravnom stanju i koji se koristio svakodnevno. Sve o tome kakav je telefon moglo se procitati u oglasu i videti na slikama kakvo je stanje. Covek se slozio da tim i porucio telefon. Da bi po stizanju telefona poceo da prica price kako telefon koci i da se slot za sim karticu ne otvara. Ovakvu pricu mi je bilo smesno da uopste cujem jer sam ja koristio telefon i znam kakav je. Radio je perfektno bez kocenja, svoju karticu sam izvadio dan pre slanja, tako da mu i ta prica oko slota ne pije vodu. Zatrazio je da posalje telefon nazad, a da ja njemu vratim novac, na sta naravno nisam pristao jer je telefon kao prvo sto posto ispravan i kao drugo nailazio sam na takve clanove koji porucuju skinu od delova sta im treba pa bi da vrate.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.