Budji

Zrenjanin

Član od: 01.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se ovog clana. Opisao je da prodaje xbox 360 sa error codom 82 sto uopste nije istina jer kada mi je xbox stigao uopste nije pokazao nikakvu sliku na tv-u a o greski i da ne govorim. Prodao je neispravnu konzolu sa dzojstikom za koji sam ga pitao da li je za XBOX 360 i da li je ispravan na sta je potvrdno odgovorio. Kada je stigao dzojstik nije za XBOX 360 vec za PC i ne odgovara za XBOX. Predlozio sam clanu da mi vrati deo novca na sta je pristao. Do realizacije nije doslo tako da ide negativna, a pravdu moram da potrazim na drugi nacin.
Pretio mi je preko telefona i trazio da mu vratim pola para i da konzola ostane kod njega! Ja bih vas zamolio da mi obrisete ovu negativnu ocenu zato sto kupac nije uopste u pravu! Kada smo se culi preko telefona rekao sam mu sta je neispravno i stojim iza toga i to sam naglasio u oglasu. Unapred hvala!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.