Bulevar

Beograd

Član od: 19.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Olovka (S-PEN za SAMSUNG NOTE) nije original miti dolazi u original ambalaži, već u običnoj kesici. Dugme na S-PEN-u služi kao ukras a donji kraj olovke sa kojim se piše nije zategnut, već se cima gore-dole, kao što svi znate original olovka dolazi uz nekoliko zamenskih vrhova kao i alatom za vađenje istih i košta isto koliko i ova, ali je ivo lošija kopija od onih iz Kine (AE sajt). Izbegavati ovog prodavca u širokom luku, koji se nije ni izvinio, nakon poruke koju sam mu prosledio jutros kada sam za ovu olovku platio 1950.00RSD, uključujući dostavu, jer je čovek (prodavac) izabrao najskuplju dostavu, odnosno POST-EXPRESS i čak se nije ni potrudio kada već šalje POST-EXPRESS kurirskom službom da paket stavi kao običan CC paket, niti javio kojom kurirskom službom šalje. .. S-PEN koja je stigla nema oznake SAMSUNG na gornjem delu olovke i nije ta sa slike oglasa, a najskuplja je na čitavom našem KP. .. IZBEGAVATI OVOG PRODAVCA U ŠIROKOM LUKU, jer sam za ovaj novac mogao kupiti original S-Pen od SAMSUNG distributera za Srbiju! !!
Hvala Vam sto ste mi uprilicili da za tri godine prodaje putem KP dozivim i vidim kako izgleda nezadovoljan kupac. Kap u moru prezadovoljnih kupaca! Nisam neko ko se nastavlja, a pogotovo ne na price koje nisu tacne. Jedino tacno je da je olovka bez loga, ali kompatibilna i radi za telefon kojem je namenjena. Sve drugo je prethodno unapred dogovoreno sa kupcem i sa cime se kupac slozio. Zelim prijatan dan svima koji ovo citaju, pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.