Burazeri.2

Mionica

Član od: 20.09.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam dal su patike negde ostecene ili bilo sta on kaze da si patike citave ja nasao na dva mesta pocepane patike gde nije ni spomenuo da su patike malo ostecene naveo kao NOVE! !! JA KAO KUPAC NISAM ZADOVOLJAN.
Ovo ne pišemo da objasnimo nešto ovom čoveku koji nam je dao ovu nesrećnu ocenu, već zbog tebe koji ćeš ovu ocenu čitati. Elem, 3 puta je Nikoli ponuđeno da vrati ukoliko nije zadovoljan. O našem trošku. Dobili smo odgovor koji počinje sa “alo majmune”; Iza “Burazera” su ljudi koji najviše na svetu žele da ste zadovoljni. Koji u trenutku pisanja ovog odgovora ima 10.236 pozitivnih utisaka na platformama na kojima se oglašava. I ovaj negativan, od Nikole. Kad su očekivanja ispunjena, tu smo da uzmemo lovorike. A kada, u tako retkim trenucima - nisu, tu smo da ispravimo. Uvek. Ne brinite. Kod nas je sve normalno i kako treba. I dobro nam došli na najveću ponudu polovne obuće u Srbiji! ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.