Burti

Sombor

Član od: 12.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedan veliki minus, napisao si da su zvucnici u perfektnom stanju, kad su stigl primetio sam da je menjan bas u wooferu i zamenjen jeftinim sal zvucnikom, onda si me pokusao ubediti da je to fabricki ugradjeno a i malo dte bi videlo da je skidana mreza sa woofera i da je ugradjen jeftini kineski sal zvucnik sa ulubljenom kalotom! Posle duzeg testiranja i kacenja sistema na 5.1 sistem primetio sam da zadnjilevi zvucnik radi dosta tise nego ostali, da su slova na displeju utisana. zvucnici su solidno ocuvani a nisu novi i perfektni kao i sto si naveo. Ne preporucujem nikome trgovinu sa tobom zato sto si znao koje su skrivene mane a ipak si mi prodao i uvalio sistem. Nemam razloga da ti dam pozitivnu ocenu jer za moje pare ja ocekujem da mi stigne kao i sto je opisano u oglasu, ti to nisi ispunio. Ne preporucujem nikakvu trgovinu sa tobom zato sto si neiskren.
Clan je rekao:"slova na displeju utisana", to ja opste nisam primetio. " primetio sam da zadnjilevi zvucnik radi dosta tise nego ostali" a to 100% nije istina. Kod mene bilo sve ok..i to je samo sad rekao kad mi je ocenio, pre toga nije. "kad su stigl primetio sam da je menjan bas u wooferu i zamenjen jeftinim sal zvucnikom, onda si me pokusao ubediti da je to fabricki ugradjeno a i malo dete bi videlo da je skidana mreza sa woofera i da je ugradjen jeftini kineski sal zvucnik sa ulubljenom kalotom!", a za ovo ne znam sta da kazem, nikad nisam otvorio. I poslao mu SMS-a:"ove zvucnike sam iz madjarske uvezao. A tamo xwave ima original fabriku ili je imao, i mozda zato ima SAL zvucnik u njemu"(i SAL zvucnik nije kineski, nego bas kvalitetni zvucnik). Zao mi je sto nije zadovoljan, ali nije ni rekao da hoce vratiti predmet. Ja nisam prodao zvucnike, da bih nekoga presao. pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.