BZ Tech

Beograd

Član od: 05.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Placena puna cena U oba pravca imam preko 120km Doso u dogovoreno vreme Prodavac reko da je telefon kao nov. Da je sve ok Da je na ekranu bila oduvek folija a da ju je skinuo predhidni potencijalni kupac Na sva ova desavanja u ova dva dana i ovo sto se desilo u Mladenovcu. .. Telefon nisam ni zagledao puni a reko sam mu da se nadjem ispred delta sitija nasta je sa namerom reko ajde unutra te cekam. Blagi uzas kako je ekran izgreban nasta prodavac kaze da sam ja to uradio. A predhodni kupac je jasno odbio da kupi telefon zato sto ovaj covek laze, napisao da je telefon kao nov a ustvari ekran izgreban. kad sam mu reko da cu mu vratiti telefon on kaze nema nivac potrosio za pola sata, a ustvari je na poslu. .. Neka mu sluzi na cast i postenje
Meni je jako žao, čovek jeste došao iz Mladenovca, telefon je gledao sa svih strana, kao svaki preprodavac, bio je oduševljen telefonom. Pozvao je posle 2sata i poveo da me vredja kako sam ludak što sam mu prodao telefon i da sam mu uvalio, počeo je da preti. Ja sam mu objasnio kako je kupio telefon u vidjenom stanju a ima još par meseci garancije. Napominjem telefon nije nov star je skoro 24meseca, normalno je da ima po neku ogrebotinu, ali ja stvarno nisam video što navodi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.