bzbzbzbz

Jagodina

Član od: 08.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za merenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu ocenu. Nije ispostovao dogovor. U opisu je naveo da je digitalni subler nov, a poslao je polovan sa razbijenim staklom. Upozoravam sve koji zele da saradjuju sa ovim da dobro razmisle. Podnecu krivicnu prijavu jer smatram da se ovakvom treba stati na put.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaze uzima telefon 100%, ja odbijao kupce zbog njega, i onda me ispalio za dva vidjanja i vise nije ni odgovarao na poruke. Koji god da je razlog bio za ispalu, nema veze, mozda je i opravdano, ali da nije mogao u dva dana 5 sekundi da izdvoji da posalje poruku da ne moze, stvarno nije u redu.
Sa jedne strane zasluszena negativna a sa druge i nije jer ne zna sta se izdesavalo

Knjige > Beletristika | Strani pisci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštovani Luka, To što radite je neodgovorno. Luka je tražio da mu se u ponedeljak pošalje knjiga što je i učinjeno 04.05.2020. u 11:03. U 15: 02 Luka šalje poruku da je otputovao i da ne može da primi pošiljku. Pri pokušaju da kontaktiram Luku radi dogovora oko pošiljke koja mi se vratila dotični se ne javlja i blokirao je Kupujem prodajem poruke
Izvinjavam se gospodine,moja je greska nisam bio u jagodini kada je kurir bio zvao,Zasluzena negativna srdacan pozdrav sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.