Čaba

Senta

Član od: 27.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je uredjaj koji nije imao veze sa opisom a onda se pravio blesav kako ga on nije koristio. Privatio je kao da mu posaljem nazad uredjaj a on da mi vrati pare, medjutim samo me je slagao da platim duplu postarinu jer nije hteo da primi uredjaj kad mu je stigao i ni jednom mi vise nije odgovorio na poruku ili poziv. Podneo sam krivicnu prijavu protiv njega. Izbegavajte ovog da mu ne poklonite novac ni za sta kao sto sam ja.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

rezervisao mi telefon do kraja meseca i ja pristanem, pobrisem sve moje podatke iz telefona da bi me na kraju ispalio i nije uplatio 2000din kako smo se dogovorili, em sam sve podatke izbrisao jer sam ja koristio telefon em sam odbio par sigurnih musterija zbog njega jer je meni rec i dogovor na prvom mestu, imao sam bolju ponudu posle njega i nisam prihvatio jer sam se sa njim dogovorio
Da dogovorili smo da uplatim 2000din..nemam vremena pre podne da saljem pare i odmah dajes negativnu ocenu. Nemam reč stvarno. Mojim 36 pozitivnih ocena vidi kako ja trgujem,tri godine na ovom sajtu i nikad nisam imao problema.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.