cAJa

Niš

Član od: 11.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Vozila | Na akumulator

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovom clanu dajem negativnu ocenu zbog neodgovorno, prodaje a nezna sta prodaje, naveo da je serviser a nezna da oceni po slike koj punjac ide za 2x6 volti. Ovako je bilo imam i poruke, dogovor je bio da dodjem sutra posle 3 da pogledam punjac i da uzmem naravno ako odgovara opisu, taj dan je dosao danas, kad sam posao, poslao sam poruku na mobil. Da cu da dodjem da pogledam, iako je to precutao sto je mogao da javi da nedolazim dzabe, ali nije javio. Kada sam dosao ispred njegove zgrade i pozvao on je poceo sa izgovorom nisam mu javio da cu da uzimam, navodno magacin se zatvorio iako je znao da cu da dodjem najavio sam na kp i poslao na mob. cak je mogao da javi nisam uzeo nedolazite dzabe nego cekao da dodjem ispred njegove zgrade pa tad da mi kaze za takvo nesto nemam razumevanje sramota. Zato pazite skim imate posla da se neopecete kao i ja, jer covek nezna sta zeli ni sta prodaje, a kao serviser dosta da se zna.
Kao prvo nisan dužan da gledam vase oglase i šta vama treba,Trebali ste komktretno pitati dali imam punjac od 12v a to niste uradili.Rekli ste da dolazite posle tri a to moye biti i četiri i pet i šest ,niste bili precini a ja nisam okacen na civiluku da bi vas cekao evo tok rzgovora Imate li punjace za autice? 16:14h Imam 16:15h Koja je cena 17:10h 1500d 17:21h U kom ste delu nisa 17:23h Kod opstine medijana 17:24h To je pantalej recite mi adresu i broj lakse da vas nadjem javicu vam sutra ako budem mogao da dodjem 17:28h Nije panele nego je Medijana Pariske Komune 6 Morate mi reci bkad ce će doći i od koliko volti vam treba da bi uzeo iz magacima 17:32h Imate u oglas slikao sam poklopac punjača nadam se da da je od njega, dosao bi sutra posle 3 17:52h Toje na bulevaru pijac levo iz grada 18:01h Tako je 18:09h Od koliko vam je baterija 6 ili 12 v 18:10h Mani se slike 18:10h Sad cu da otvorim da vidim 18:12h Uslikao sam bateriju idu ovakve dve u kola znaci 2 baterije po 6v znaci 12v bi trebalo 18:19h U moj oglas 18:21h ima 18:35h Ok cucemo se sutra posle 3 da pogledam. Pozdrav 18:36h Ako dodje do promene nesto javicu vam 18:37h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.