Carolija

Paraćin

Član od: 13.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja mi je prodala farmerke koje su iscepane pa usivane a u opisu je stajalo kao nove nosene par puta. Supusila mi je cenu ali da sam znala da su u takvom stanju ne bih ih kupovala uposte. Posle mi je rekla da će mi vratiti novac a ja njoj farmerke i nakon toga me blokirala. NE PREPORUČUJEM SARADNJU, VEOMA NEOZBILJNA OSOBA.
VEOMA NEKOREKTNO SA VASE STRANE,I NARAVNO LAZ,FARMERICE SU POCEPANE I TO BAS PUNO,MLADALACKI MODEL,SAMO SU MALO USIVENE DA BI SE SMANJIO OTVOR NA KOLENU,ZNACI NIJE KRPLJENO I MOGLO JE DA SE RASIJE,I KAO NOVE SU,A JA KAO SVAKI PRAVI TRGOVAC SMANJILA CENU,DA BI ME OBAVESTILA DA CE MI DATI NEGATIVNU OCENU.Razlog izmisljen,nudila sam da mi vrati robu nije odgovorila,a prepiska postoji u arhivi..BRAVOOOO za takve kupce,pa neka rizikuje jos neko sa takvom osobom.....

Mama i beba > Odeća za trudnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija i korekcija cene okej. .. ali stvari oštećene. .. i iscepane. .. prodavac korektan.
Zasto ste mi dali negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.