Casio

Požarevac

Član od: 16.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mogu reci da ovaj doticni clan nema obraz, pravio se da je ozbiljan kupac cimao me da ce doci po lap top i na kraju nista zbog njega sam odbijao ozbiljne kupce jer je rekao da ga rezervisem, verovao sam mu na rec jer smo blizu, ali sam shvatio da laze da ce uvece doci posle posla zvao sam ga par puta i vec 7,8 dana me vrti u krug i ne preuzima lap. . MOJA PREPORUKA DA NE SARADJUJETE SA OVAKVIM OSOBAMA I SMATRAM DA TREBA UVESTI NEKE MERE MINUSA I KAZNENIH POENA DA SE OVAKVOJ VRSTI NAZOVI LJUDI UGASI CLANSTVO. . ! !!
Nekim ljudima je ocigledno fetis nekome dati negativnu ocenu,obavestio sam kupujem prodajem tim o celoj situaciji,jeste bio dogovor da pogledam ali ga nisam rezervisao niti potvrdio kupovinu laptopa dok ne pogledam,ali dobro,ako je to zadovoljilo korisnika i sami kp tim da odobri ovo,neka svima na cast i postenje...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi je prodao neispravan laptop sa ukupno 6 slika i cenom od 60 e sa tim da je na njemu problem samo maticna ploca i da je ona riknula. Ja sam bio odusevljen posto sam po slikama video da je laptop u totalno korektnom stanju posto mi je to bilo i bitno jer maticnu plocu imam. Evo i prilog slika svih i celog oglasa https: //imgur. com/a/4dSGKwW Nakon toga smo se dogovorili da mi posalje , ali ni u najludjim snovima nisam mogao da zamislim da mi je covek uvalio totalno razvaljen, izudaran i ogreban laptop. Koji pritom to nigde nije napisao niti uslikao. Evo i prilog sta je meni stiglo : https: //imgur. com/a/47fEApQ Laptop izudaran i to dobro na 5,6 mesta, fali sarka za skidanje baterije (mora srafcigerom da se skida) , zice vire iz punjaca a iznutra da ne govorim o ovako dobro majstoru za laptopove, vidi se iz prilozene slike sa grafickog cipa laptopa (procesor je bio u jos gorem stanju) kao i da fale vise od 10 srafova na laptopu. O samim ogrebotinama ne zelim ni da govorim posto ih ima bas dosta (ali ajde to je normalno prilikom kupovine polovnog laptopa) I nakon svih prepirki i pokusaja da pozitivno zavrsimo ovu saradnju korisnik je odbijao i strogo osudjivao kako sam ja trebao da znam da je laptop u ruiniranom stanju zbog toga sto kupujem neispravnu stvar. Ja barem kako sebe posmatram, i kad prodajem najnoviju kao i neispravnu stvar obavezno naznacim ukoliko postoji neka falinka pa makar to bilo i u vidu sitne ogrebotine. Korisnik je cak odbio da on meni vrati novac a ja njemu njegov laptop i naravno odbio je uz odgovor Oceni negativnu u fazonu koga boli uvo za to sto sam ti ja uvalio razvaljen krs bitno da sam ja uzeo pare. Strogo pazite buduci korisnice kada budete saradjivali sa ovim korisnikom da se ne opecete kao ja jer kad mu jednom date pare. Nema nazad.
na svako pitanje odgovorio sam,spustio cenu po dogovoru na 6500 dinara,poslao sam po dogovru,upakovao po dogovoru,kupac trazio da mu uplatim 2000 dinara da me oceni pozitivno jer nije bio zadovoljan izgledom laptopa,sto sam naravno odbio jer samo hard disk i ram memorija od laptopa vrede 6500 dinara o drugim stvarima da ne pricamo...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.