slika
slika
1 od 2

Mali Marvel/Conan Saga - pojedinačno

300 dinFiksno

Jagodina
Korišćeno
Dostupno odmah
18
0
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Big Daddy Bj online
Član od 01.08.2012.
Svi oglasi

Sa fotografija.

 

Imamo Conan sagu broj 5, ona ima mali ispravljeni trag savijanja donje ćoške, inače za 5 očuvana, cena 400 dinara.

Mali Marvel brojevi su: 1, 2, 7, 13, 17 i 31. Broj 1 je bio deo ukoričenog kompleta pa se vidi perforacija (tu gde je probušen, strip nije oštećen, samo bele margine. Šteta, bio bi prilično lep. Njegova cena je 400 dinara. Svi ostali mali Marveli su po 300 dinara, kompletni, solidni, kod broja 2 ima žvrljotina na zadnjoj korici.

 

Sve ove stripova sam između ostalih prikazao i na svom YouTube kanalu i tu ih možete videti. Ime kanala je Big Daddy BJ a naslov videa je "Ulov sa BUVLJAKA - HRPA starih STRIPOVA". Pogledajte, ostalo je još ovo od Malog Marvela (Konana) iz navedenog videa, možda nađete još nešto, cene su pristupačne.

 

Preporučujem lično preuzimanje a ako to nije moguće šaljem po dogovoru s kupcem (ISKLJUČIVO) nakon uplate. Može kontakt na telefon, viber ili preko poruka ovde.  

 

 

ID Oglasa: #166190920
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.