slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Adam Wild 1-12 + knjige 1-4

5.500 din

Babušnica
Kao novo - nekorišćeno
42
2
pre 11 dana
Zoran
Član od 10.11.2018.
Svi oglasi

Na prodaju sjajan Bonelijev mini serijal.

Svih 12 redovnih brojeva i prve 4 knjige koje su trobroji i dvobroji sa svim pripadajućim naslovnicama u koloru unutar njih. Znači fale samo poslednje knjige 5 i 6 da bi imali ceo serijal, a one su još uvek dostupne kod izdavača za razliku od prvih brojeva.

Adam Vajld je škotski istraživač, član Kraljevskog geografskog udruženja, koji dugi niz godina živi u Africi. Čovek od akcije, pomalo buntovnog duha, koji prezire skorojeviće i salonske političare i nastoji da sam reši probleme sa kojima se suočava. Avanture u kojima ovaj heroj učestvuje su smeštene na prostoru od Kenije do Južne Afrike, od Nigerije do Konga, u legendarnim predelima „ Crne Afrike“ . On je osoba koja se svim silama suprotstavlja „ trgovini ljudima“ , branilac potlačenih i ugroženih, čuvar običaja drevnih afričkih plemena.

Ovo svaki ozbiljan ljubitelj stripa treba da ima!

Šaljem kao poštanski paket ili post ekspresom posle uplate na račun cene stripova.

ID Oglasa: #166113395
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.