slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Lot od 5 Asterixa

1.300 din

Beograd | Rakovica
Korišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
O'stoja
Član od 27.02.2021.
Svi oglasi

Prodajem lot od 5 Asteriksa, od kojih su 3 domaća (edicija Asteriksovog zabavnika), a 2 su strana.

 

Što se tiče stranih izdanja Asteriksa, jedan je na engleskom, a drugi je na farancuskom jeziku.

 

Asteriks na engleskom jeziku: radi se o epizodi Asterix and the Black Gold, objavljenom 2001. godine u izdanju Orion Publishing Group, iz Londona, koji je tada koštao 6,99 funti. Izdanje je izuzetno očuvano, gotovo u mint stanju, osim 1,5x1,5mm oštećenja gornjeg desnog ćoška (videti fotografiju). Izdanje ima „ polutvrde“ korice. Pojedinačna kupovina 600 dinara.

 

Asteriks na francuskom jeziku: radi se o antikvarnom izdanju epizode: Asterix gladiateur, iz 1964. godine u izdanju Dargaud. Izdanje ima tvrde korice, sve strane, bez ikakvog podvlačenja i žvrljanja. Ima oštećen hrbat, i tragove lepljenja, a unutra lepljenje selotejpom između stanica, kako ne bi ispadale. Naglašavam da stranice ne ispadaju i da se može čitati kao svaki običan strip – lepljenje nije savršeno izvedeno, ali je vrlo funkcionalno i čvrsto. S obzirom na starost stripa, smatram da je u pristojnom stanju. Pojedinačna kupovina: 500 dinara.

 

Domaći Asteriksi:

AZ br. 42. Zavadi pa vladaj. Solidno stanje, sa malo talasastim koricama (od vlade) i pečatom bibiloteke Č. Živanovića. Pojedinačna kupovina 350 dinara.

AZ br. 44. Velika opklada. Korice oštećene nekom crvenom tečnošću, ali unutra je u potpunosti očuvan. Pojedinačna kupovina: 300 dinara.

AZ br. 46. Cezarov poklon. Korice oštećene nekom crvenom tečnošću, ali unutra je u potpunosti očuvan. Pojedinačna kupovina: 300 dinara.

 

Predmete možete lično preuzeti (Vidikovačka okretnica autobusa 23, 53, 89), što preporučujem zbog utvrđivanja kvaliteta kupljene robe. Naknadne reklamacije ne uvažavam.

Predmete šaljem i Post ekspresom o trošku kupcа.

ID Oglasa: #165944158
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.