Cela

Šabac

Član od: 23.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako ja do sada nisam sreo ovakvog clana da me zavlaci danima. Dogovorili smo se 29.4 da posaljem tako sam i uradio da ga ne bi uhvatili praznici. Nije preuzeo u sredu pa posle subota nije mogao, pa evo ni danas nece cak ni da odgovori na poruku! Lepo sam mu poslao poruku da mi odgovori sta planira da uradi i ne bih mu davao negativnu ocenu uopste vec bi 'valjda' nasli neki dogovor! Saradnja nije ni za 0!
Ako su ostalih pet prodavaca bili zadovoljni sa mnom ne vidim zasto gospodin ne bi bio ,evo ovako cisto da se zna sta je bilo ,u sredu nisam stigao da preuzmem paket to je tacno ,da bi gospodin napravio uzbunu zasto ja nisam preuzeo paket ,a nisam ga preuzeo jer sam radio ,covek me zove u 23h deset puta i probudi mi klinca od mesec i po dana koji je tek zaspao ,na sve to me islpljuje ,tako da namerno nisam hteo da podignem paket ,jer je zaista ne korektan covek,mislim da nece stati svet zbog jednog dana,ima dosta ljudi koji su potvrdili kakav sam covek tako da me doticni slabo interesuje. Pozdrav Drakce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.