CENE SU FIKSNE

Zrenjanin

Član od: 18.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Stoni tenis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPASNOST! Dana 09.05.2022 sam, nakon što sam dobio garancije da je robot ispravan, naručio i kupio robot za stoni tenis. Dana 23.05.2022 sam ga raspakovao (bio sam na putu u međuvremenu) i pokušao da stavim u pogon. Na moje razočarenje robot ne radi kako treba, razbacuje loptice van stola, zaglavljuje se, jednom rečju NEUPOTREBLJIV! Pored toga, iako je tvrdio da je malo korišćen, vide se tragovi otvaranja i naopakog sklapanja. Prodavcu sam ponudio da mu vratim robot kao i da troškovi poštarine padnu na moj teret. Naravno, nema odgovora na moje poruke. Nemojte trgovati sa njim nipošto, mala je verovatnoća da ćete dobro proći. Pročitajte i ostale negativne komentare - čovek prodaje OTPAD OD ROBE!
Da, covek se javio pre skoro 20 dana odmah se cenkajuci na cenu od 150e sto je ravno polovina cene koliko je placen i na to se jos izgrbavio za jos 10e popusta za postarinu. Pre konkretnog dogovora na viber mu je poslato 10 snimaka od po 30 sekundi kako robot radi. Snimljena je svaka funkcija, svako podesavanje ponaosob i naravno kako ispaljuje loptice. Naravno sve to je uz cenu odgovaralo te je robot poslat. Nakon 20 dana lik se javlja porukama kako bi da vrati jer navodno nesto ne radi. I na kraju ja dobijam negativnu ocenu. Super.

Sport i razonoda > Roleri i rolšue

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roleri koje je prodavac oglasio kao nove u roku od sat vremena od dostave sam probao i u toku oblacenja je pukla plasticna kopca. Pretpostavljam da je kopca ili vec bila naceta ili je od stajanja i neadekvatnog cuvanja plastika oslabila. Evo dela komunikacija sa prodavcem: "Poslaću Vam fotografiju, ako mi pustite mejl. Ne uspevam da nadjem opciju na kp. 16:00h Pa dobro i sta ja sad da radim? Znaci Vi ste to otkinuli, nisam ja poslao polomljene ili neispravne. 16:01h Hoćete da kažete da su bile ispravne i da sam ih pokvario nepravilnim oblačenjem? 17:18h Hocu da kazem da sam poslao potpuno ispravne rolere u identicnom stanju kako su opisane i kakve su na fotografijama koje su prilozene u oglasu. Za dalje ne bih nagadjao niti dalje trosio vreme. 17:19h Ako mislite da je u redu da proizvod koji ste prodali "kao nov" ne izdrži ni probu (ponavljam oblačenje), a zatim mi kažete da ne biste trošili vreme ja to ne smatram korektnim ponašanjem prodavca. 17:24h Zaista ne zelim nikakvo dalje ubedjivanje. Trebali ste doci onda licno i probati kod mene. Ovako me ubedjujete u nesto zaista nema veze sa pamecu. Pozdrav i svako dobro. 17:30h" Preporucujem da izbegavate ovog prodavca.
Upravo u ovoj komunikaciji se i vidi sve. Dakle roleri su stigli kakvi su i oglaseni, potpuno ispravni. Ja zaista ne znam sta je doticni radio sa njima ali kao sto je i sam naveo kopca je pukla kod njih. A KP svaka cast za ovo, dakle svako moze svakom dati negativnu tek tako. Tuga...

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo u redu po dogovoru, dok dogovor nije bio poslat u servir na pregled. Gde su otkriveni mnogi problemi (apar u kratkom spoju, objektiv koji ne radi 100%. .. ) Gospodin Igor nije bio raspoložen za komunikaciju i nije želeo da primi aparat nazad i da vrati novac. Sam je rekao preko telefona da nadjem nekoga da popravi gde i on priznaje da je prodao neispravan proizvod.
Aparat je poslat po dogovoru u navedenom stanju (neispitan svetlomer). Javljeno da je ok, posle par dana navodno zapinje pri premotavanju pa onda opet posle par dana da je sve ok pa onda opet posle 2 nedelje da je u servisu i tako u nedogled. Da nije premotavao radio ili sta god to se konstatuje odmah i naravno vrati. Ovako posle mesec dana cackanja od strane koga god je stigao je pokusato da se vrati nazad.

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao si mi budjav objektiv, samo tako nastavi! Najgora saradnja na KP do sad!
U prilogu je celokupna konverzacija. Covek trazio, da rasparcavam komplet, da ga cekam za preuzimanje, imao primedbu na objektiv, bez po reci mu rekao da poslaje nazad sa otkupom koji zeli i onda kao vrhunac on meni stavi negativnu kaze da se teram. Koga zanima neka procita: Analogni fotoaparat NIKON EL2 + 35-70mm Analogni fotoaparat NIKON EL2 + 35-70mm - Oglas je obrisan 6.000 din 48 pre 6 dana Zrenjanin 28.10.2020 Zainteresovan sam za 75-150 ukoliko ide odvojeno. Pozdrav 23:55h 29.10.2020 Mogu ga dati za 30e odnosno 3500rsd. Mozete me pozvati 06:21h Vazi, ako je sve ok sa objektivom da mi posaljete u petak ako nije problem? 07:21h Hvala 07:22h Nije problem 07:27h Bojan ilic*** 07:34h Ok. Da stigne u subotu ili ponedeljak? 07:41h Jel posta u pitanju, to mi najvise odgovara jer radim 16:22h Da da. Postexpres. Ako posaljem u petak stize u subotu 16:23h Juče Poslao si mi budjav objektiv 17:51h Jel to ok? 17:51h Budjav? 17:52h Da se ne natezem preko poruka, nebitno sto si ti trazio da ga izdvajam iz kompleta, nisi znao kad ces ga podici i ostalo, ako ti nd odgovara slobodno posalji nazad 18:12h Igor Nadj 18:12h *** 18:13h 0652287667 18:13h Lepo sam ti objasnio jer radim i nisam u mogucnosti u subotu da ga pokupim 18:27h Ok. Rekoh sta imam, ne pada mi na pamet da se sad natezem preko poruka, posalji nazad 18:28h Objektiv treba da se cisti i nemoguce da nisi primetio. Uplati mi 3500+450 za postarinu koliko sam platio i poslacu ti nazad sa zadovoljstvom. 18:28h Podaljes sa otkupom i to je to. Podatke imas 18:29h Ok. Otkup je 3950 da ne bude zadune 18:30h Jel moze tako? 18:31h Koliko god te cini srecnim 18:31h Evo ti negativna bajo kad si bezobrazan 18:32h Ok. Onda ne moras slati 18:36h Teraj se bre 18:37h Ako te to cini srecnim 18:37h

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek šalje aparat za kafu upakovan u tankoj kutiji i obmotan tankom folijom, naravno razbio se u transportu rezervoar i sad ne prihvata odgovornost. Zvao me je , bio je bezobrazan i rekao da se obratim advokatu. Bežite od ovog što dalje !
Aparat je uredno upakovan u kartonsku kutiju i oblozen zastitnom penastom folijom. U posti je naznaceno da je u pitanju tehnicka roba i stavljena nalepnica LOMLJIVO. Upakovan je isto kao i prethodni koji je clan takodje kupio od mene pre 2 nedelje. Rezervoar jeste stigao slomljen, poslao mi je sliku na viber ali to zaista nije moja odgovornost i postoje nacini da mu kurirska sluzba nadoknadi stetu sto njega verovatno mrzi da se cima pa ocekuje da mu ja nadoknadim stetu koju je ocigledno nacinio kurir i to zaista grubim razbijanjem. Cak i da im je ispao, ne bi se razbio. Ocigledno je nesto puno teze palo na njega ali zaista mi ne pada na psmet da se time zamlacujem. Smarao me porukama 3 dana kao da sam mu ja razbio rezervoar ili poslao razbijen. PS za oba aparata sam prethodno slao video i foto kao dokaz ispravnosti u radu. Toliko.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Žao mi je što moram dati negativnu i pored truda prodavca da bude korektan, ali jednostavno prodat mi je neispravan aparat. Jedno led svetlo ne radi, a voda umesto kroz iglu curi na sve strane. Prodavac mi kaže da pogledam na YT kako se dihtung gumica namešta, probao sam sve, ali ne vredi, aparat je neispravan. Rečeno je da je aparat u perfektnom stanju, a onda da moram da pratim YT klipove da bih ga popravio. Nije u redu.
Naravno da se ne slazem. Aparat je uredno isfotografisan i opisan kao svi moji ostali oglasi i poslat u ispravnom stanju. Ako je i doslo do nekog ostecenja, to je moglo biti iskljucivo u transportu brzom postom. Da se kupac javio pre stavljanja negativne ocene lako bismo resili za vracanje novca ili slanje drugog aparata. Ovako neka bude njemu na cast ova ocena, meni ostale pozitivne dovoljno govore...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.