Cezar

Užice

Član od: 15.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako saradnja sa ovim clanom. .. Covek poslao polovan telefon , ne radi wi fi . Kada sam mu rekao da hocu novac nazad , nije hteo da cuje. Prodaje pricu da ima servis koju radi popravku novog telefona. Izbegavajte njega i njegove NOVE-Vakum telefone. Imam i celu prepisku gde je svasta izmisljao i nudio.
Covek kao prvo laze svaku rec. Dobio je nov telefon kupio ga je bez garancije. Prodato je 12 telefona niko nije ima zamerke sem njega. Telefon je prvi otpakovao jer je nov u fabrickom pakovanju. Na zalbu da mu ne radi 3g wi fi i blutut. Objasnio sam mu da mora parametrr da trazi za 3g i ostalo. Mobilna mreza i blutut su mu navodno proradili. Kako proradili kad je telefon nov. I na to da ne radi wi fi sto je apsurd. Pristao sam da se popravi telefon jer ga je vec koristio 6 sati i nije se zalio. A rekao je da je radio na njemu factory restart. Nije hteo da se popravi telefon, a telefon nije u mogucnosti da mi vrati nov kakav je poslat. Nije bio nikakv moguc dogovor sa doticnom osobom. Moje sve pozitivne ocene 55 govori o meni da sam iskren maksimalno i u svakoj situaciji izlazim u susret. Covek je sam ovako odlucio njegova stvar. Nazalost danas ima dosta nekorektnih clanova na kupujem prodajem sto hoce da kupe novo da degustiraju proizvod pa da vrate nazad. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Jer od preko 100 zadovoljnih kupaca on se nasao jedan da mu nista ne odgovara. Ljudi sa kojima saradjujem i koji su bili moji kupci, znaju da ovo nije istina. Jer maksimalno svakom clanu izlazim u susret cak u svoju stetu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.