Ch106, Tel. 066 378 447

Beograd | Palilula

Član od: 15.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Rasveta, zvonca i trube

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje svetla za biciklu koje nema, a nema ni njegov dobavljač, te ga neće biti ni u doglednoj budućnosti. Ovo, nažalost nije prvi put da se na KP susretnem sa tim. .. Zašto ljudi prodaju nešto što nemaju? Nije li to u neku ruku zavođenje potencijalnih kupaca ili laž?
Gospodin dr Dukic Zoran nije bas iskren kad odgovara na postavljena pitanja. Na pitanje "Opis iz oglasa tačan:" on odgovara sa "Ne", a da doticni predmet nikada nije ni drzao u rukama niti je naveo koji to deo opisa nije tacan iz prostog razloga sto doticnog predmeta nema na stanju i ja nisam bio u mogucnosti da ga isporucim. Na pitanje "Komunikacija protekla dobro:" on odgovara sa "Ne". Po mom misljenju komunikacija je bila korektna. On je imao primedbu, a ja sam pokusao da odgovorim i razjasnim, nakon cega je u 15:50h usledila poruka o novoj oceni. Evo kako je tekla nasa komunikacija: 31.08.2016 14:01h Zoran Molim vas da mi kurirskom službom pošaljete jedno belo i jedno crveno svetlo na adresu Braće Radić 142/15, 24000 Subotica. Robu plaćam pouzećem. Pozdrav, Zoran Dukić. 31.08.2016 14:03h Ch106 Moram da proverim ima li ga na stanju. Pozz 31.08.2016 14:10h Ch106 Nazalost nemam na stanju a nema ni kod uvoznika. Pozz 31.08.2016 14:12h Zoran Uvek me je čudilo da neko prodaje nešto što nema. Nažalost nije prvi put da se srećem sa tom pojavom, a zapravo mi nije jasno koja ljudska potreba stoji iza toga... 31.08.2016 14:19h Ch106 Ja generalno prodajem robu za uvoznike. Ne prodajem nesto sto sam ja kupio pa mi se ne svidja pa ocu da ga se resim. Imam blizu 700 oglasa i stvarno je nemoguce da svakodnevno ispratim stanje kod uvoznika za svaki artikal, takodjer mi je nemoguce da od svakog artikla imam po jedan-dva komada kod kuce jer bi mi se kuca pretvorila u magacin. Nadam se da sam barem malo pomogao vasoj analizi trzista, a da ima svakojakih prodavaca i ja se slazem da ima ali ne mozemo svi da se strpamo u isti kos. Pozz Kao sto se vidi iz prepiske niti u jednom trenutku sa moje strane nije postojala ideja da nekoga slazem ili da prodam nesto sto ne odgovara opisu iz oglasa. Ne vidim sta ga je to u nasoj komunikacij naljutilo ili uvredilo. Na pitanje "Ispoštovan dogovor:" on odgovara sa "Ne", samo mi nije jasno koji je dogovor u pitanju, posto dogovora nije bilo. Posojala je obostrana zelja da se napravi dogovor i obavi transakcija ali usled nepostojanja doticne robe na lageru nismo ni stigli do dogovora. Ja razumem njegovo nezadovoljstvo sto nije uspeo da kupi predmet koji je zeleo ali ne razumem poriv da neosnovano ocenjuje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.