Charly

Niš

Član od: 22.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu, jer ovo nisam jos video. Naime, doticni mi je poslao neispravnu plocu, u oglasu je pisalo "ispravna, testirana", kad je stigla samo vrti kuler i ne baca sliku ni na VGA, ni na HDMI, ni na sam ekran laptopa, niti vrti hard disk. Dakle, neispravna. Sad je izmenio tekst oglasa, citiram: "Lenovo Z575 maticna neispravno", da ispadne da je kao neispravna bila na KP kada sam je porucio od njega. Pa da vas ja pitam, zasto bih ja kupovao neispravnu plocu? Dok je nije prodao, cestita praznike, zeli svako dobro itd, a kad sam video da je ploca neispravna, i pitao kako cemo regulisati situaciju, doticni me blokirao (nisam trazio novac nazad, samo sam pitao kako cemo regulisati). Nemam reci! Ne preporucujem bilo kakav vid saradnje sa ovim clanom, jer je za par hiljada pokazao pravo lice. Razmislite o tome.
Ovaj gospodin ili nezna ili ne želi da čita lepo opis oglasa. Zato i preferiram lično preuzimanje, da se uverite u stanje istog.. A ne (smanji mi cenu smanji mi cenu) .. I posle dobijem negativnu bez razloga. Prilog svega navedenog će biti prosledjen adminima sajta. Nisam odgovoran za pogrešno poručenu robu (to je vaša stvar). 100 ljudi 100 ćudi.. Nije moguće svakome udovoljiti na zahteve.. A pojedinima i na hirove.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tabla je krpljena i izlomljena, iako je prodavac naveo u oglasu da je neostecena.
Kupac je ispoštovan maksimalno. Rečeno mu je,pošto smo iz istog grada, da može da dodje i da pogleda stanje predmeta u svakom trenutku ,pa ukoliko mu odgovara da kupi, ukoliko mu ne odgovara nije u obavezi. Došao pogledao odustao, a ja dobio negativnu.. Ne razumem ovu ocenu???

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

KATASTROFA! !! Iskreno, ne volim da dajem negativne ocene, ali ovde stvarno nemam izbora. Trazio mi je da mu na racun uplatim pare, pa tek onda da mi posalje felne, i naravno ja kao i svaki posten i naivan covek, to i uradi u roku od 10 minuta, a zatim je meni poslao felne za opela 4x100, a u oglasu pise "felne 4x98, fiat bravo, brava, marea". Ko se imalo razume u felne zna da je centralna rupa na opelu 56.6mm, a na fiatu 58.1. I nikako rupa od 56.6 ne moze da naidje na glavcinu od 58.1, a on me ubedjuje da su bile na fiatu? ! I pored sve moje dobre volje da ispravimo "gresku" on ne zeli da se javi na mobilni, a kada sam mu preko kp poruke predlozio da mi vrati pare a ja njemu felne, istog trenutka je prestao dalju komunikaciju. I moja je preporuka da ne saradjujete sa clanom koji je spreman da izgubi obraz za sitne pare!
Poštovani gospodin je nepravedno dao ocenu, više puta sam odgovarao na svaki zahtev za informaciju, prvo je ucenjivao da smanjim cenu, nakon toga hiljadu pitanja,na koje sam istovremeno odgovarao i ispoštovao, ono što je bilo napisano u oglasu,to je i kupac dobio u navedenom stanju. Svaka provera je bila moguća pre kupovine! Kupac se složio sa svim informacijama i slikama koje sam mu poslao. A kasnije nezadovoljan jer to nije ono što je on voleo da bude. Član koji je spreman za suspenziju zbog neozbiljnosti. Sve to je bilo navedeno,tako je i stiglo! Žalba na ocenu će svakako biti prosledjena

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet prodaje ne odgovara opisu. Prodao pokvarene zvucnike, u oglasu pisalo da su ispravni. Odbija da vrati novac! !!
Ne slažem se sa ovom ocenom jer je član imao 7 dana za testiranje zvučnika. Kako ja da znam da nije šteta kod njega nastala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.