Christian 0616343459

Sombor

Član od: 01.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični gospodin nije naveo da prodaje neispravan aparat, iako je to dobro znao. Bar da je naveo da je neispitan. Čuli smo se putem telefona pre slanja robe. U oglasu predmet naveden kao odličan, ne oštećen. .. Prodao mi je totalno neispravan aparat, a kada sam ga pitao da bar umanji cenu zbog servisa, počeo je da priča da se ne razume i da aparat nije njegov. .. Ne preporučujem sa ovim članom!
Doticni Vladimir nezna sta hoce,evo opis mog oglasa pa vi procenite ko je u pravu... Aparat je u super stanju bez ostecenja sto vidite na slikama, problem je nemam uloske za kaffe aparat da ga isprobam, kad ga upalim napise mi na displej to sto vidite na slici BR:8, da vam kazem iskreno slabo se razumem u te stvari, samo znam da nije obican aparat za kafu, dosta je masivan i tezak, po mom misljenju radi se o profesionalnom aparatu, donesen iz Nemacke iz jednog ugostiteljskog cafe bara sto se zatvarao. .. Koga zanima SRETNA KUPOVINA. . . Sta vas zanima slobodno pitajte na poruci K. P. ili pozovite na broj: 063-1995568 (Viber) Pogledajte moje ostale oglase. . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.