Chrome

Aranđelovac

Član od: 23.12.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

O komunikaciji sa prodavcem pomenu je da bravica za zatvaranje laptopa "malo teže zakopčava" a u suštini uopšte nij moguće zatvoriti laptop. Rečeno je da nije popravljan, a ustvari su delovi koji ulaze u bravicu krivljeni nečim (verovatno kleštima) i vide se tragovi vrlo očigledno. I bio je pitan pri prvom kontaktu da li na kompjuteru postoji nešto pod šifrom, (BIOS, HDD. .. ) Rekao je da je sve otključano, a u BIOS ne može da se udje jer traži šifru! Na kraju nije hteo da prihvati povrat robe koji je bio predložen. Kompjuter koji je stigao je bio stvarno dobro očuvan kao što je prodavac i rekao, i vrlo dobro upakovan, to se mora takodje reći, ali ovo drgo nije odgovaralo istini. I dogovor je mogao biti bolje ispoštovan jer je zaboravio da pošalje sve delove, i tastatura je bila odšrafljena kad je stigao. Od mene negativna ocena.
Bios nije bio zakljucan sigurno,tastatura nije bila zasrafljena jer sam prebacio memoriju u slot ispod nje da bi bio slobodan onaj ispod laptopa jer mi je gospodin rekao da ce dodati jos jednu banku.Jednostavno se predomislio i hteo novac nazad.Prihvatio sam da mi posalje laptop da otkljucam bios ako je zakljucan ali naravno nije hteo.Zaboravio je da napise kako radi masina,pogledajte ocenu iznad za isti takav model.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.