Chudak

Kraljevo

Član od: 20.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za telefon je receno da je sve ispravno. Dobio sam telefon gde ne radi dugme za slikanje i gde baterija ne moze da izdrzi ni jedan dan. Odmah sam primetio da dugme ne radi, sto se baterije tice prvi dan kada sam ga dobio ispraznila se veoma brzo pa reko ajde to je zato sto ga vise koristim ali sutradan ga nisam koristio ona se ispraznila skroz. Lepo sam ga pitao da li telefon ima neki problem one je reko sve je ispravno da telefone dobija iz Austije i da su lepo ocuvani. Sto se tice zastitne gume i punjaca sve je poslao i lepo spakovao ali da je slagao to stoji. Iskreno za dugme sam i oprostio to sam mu na nasem chat-u i napisao ali za bateriju ne mogu. njegov odgovor za dugme je bio: ": -) , pozdrav i sve najbolje". Mislim da je Sramota.
Nista ja nisam slagao,telefon sam proverio kako radi,nisam ga koristio da bi znao koliko drzi baterija jer imam vise telefona. Kako te nije mrzelo da pises ovoliko samo zbog baterije. A i bas me briga za negativnu

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je ploca za iphone 5s otkljucana i da moze da se koristi kao ipod, medjutim, ploca nije otkljucana i ne moze sa njom nista da se radi.
Kupio si plocu pre mesec dana za 1500 din zakljucanu na icloud kako je i pisalo u oglasu ,nerazumem sta sam ja tu kriv i cemu negativna,trazim od administratora da mi se izbrise ova negativna,ovo stvarno nije posteno

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mi posalje ispravan ekran i clan mi je poslao polomljen ekran, koristi svoje dobre ocene da bi mu predstojeci kupci verovali, ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom!
Prvo sam dobio pretnje pa trazio da mu vratim novac i to jos i dostavu da platim,jos sam i dobio negativnu,upakovano je bilo vrhunski i naravno ispravan ekran idi tuzi postu za dostavu,i posle svega ovoga ja za sve kriv, e nece moci. Aj zdravo

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan je narucio telefon, sve je bilo dogovoreno i po prijemu posiljke tj telefona, nije preuzeo isti. ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. .. velika negativna ocena
E, hteo si da mi uvalis kraden telefon(telefon je na crnoj listi)cuvajte se ovakvih.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Dogovor sam isopstovao kao kupac i platio telefon. Na telefonu ne radi wif, mislim radi ali mnogo sporo i gubi nadjene mreze, tako isto i signal kad je telefon u sobi signal je dve crtice a na prozoru maksimalan, telefon sam kupio za sina pa makar signal da ima kako treba, kamera ostavlja belu fleku u obliku kruga, eto toliko na telefonu: sve radi i sve ispravno. Mogao je makar da mi kaze da telefon nije za dete, telefon je upakovan lose.
Suvisno je komentarisati ovakve clanove,spustio mi cenu katastrofa jos sad ispade da telefon ne valja i jos sam ga lose upakovao,niti me zvao niti trazio da vrati telefon a odmax da da negativnu, verovatno ne valja :-),moje ocene i komentari govore o meni.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispostovan dogovor, i nije pravi opis telefona, na telefonu ne radi zvucnik dobro.
Zbog tog zvucnika mi je vracen telefon i naravno sam vratio novac a telefon mi je vracen neispravan nece da se upali,ja sam osteceni a ne on. nepreporucujem saradnju sa doticnim gospodinom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.