Chupa

Šabac

Član od: 19.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu ocenu posle pozitivne koju nisam trebao da dajem. Menjali smo telefon za telefon. Posle 10 dana da kazem u ok koriscenju telefon je poceo da brlja. Posle 5 dana dakle 15 dana koriscenja crkla je zadnja kamera a odmah iza nje i telefon! Odneo sam telefo u servis i posle dva dana su mi rekli da nema pola safica u telefonu koji drze kablove i displej, takodje su mi rekli da je ekran menjan a to mi gospodin nije rekao. Pozajmio sam fon kako bih se javio clanu. Na sve ovo moje je rekao TREBAO SI MENI DA SE OBRATIS ODMAH A NE DA GA NOSIS U SERVIS, JA DAJEM 15(MESEC) DANA RADNU GARANCIJU. Dakle negora da da drugi fon i ne odgovara na poruke!
ČUVATE SE OVAKVIH ČLANOVA! Zbog ovakvih isfrustiranih klinaca ne možete imati dobru reputaciju na Kupujem Prodajem! 15 godina se trudim da svima izadjem u susret i da maksimalno ispoštujem svaki dogovor da ne bih imao negativne ocene i onda se pojavi jedan ovakav i da mi negativu i sada ja treba da objašnjavam, a ocena ce ostati iako nisam kriv... Menjali smo telefone i tada sam mu rekao da dajem garanciju 15 dana na polovne tefone i ako se nešto desi, tu sam da rešim problem... NAKON 39 DANA mi salje poruku kako mu je "TELEFON RIKNO PRE 15 DANA" (24 dana nakon što smo se menjali) i da je nosio u DVA servisa i da su mu tamo rekli da ne može da se popravi. Ako si npr. kupio telefon u gigatronu, kada se pokvari jel treba da ga odneses u gigatron ili po nekim servisima??? Rok od 15 dana je istekao i zato se nisi meni obratio, a kada ti nisu popravili telefon odlučio si da mi daš negativnu ocenu i BLOKIRAO ME. K

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Rekao da ima vibracija na njemu medjutim nema. Stoga smatram da osoba zasluzhuje minus zbog tog propusta koji je jako bitan.
Slazem se i prihvatam propust. Stvarno sam mislio da tablet ima vibraciju jer su mi rekli kada sam ga kupio. Ocigledno da su me slagali, a ja nisam proverio jer sam bio ubedjen da ima. Izvinjavam se ovom clanu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.